MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στις 5 Απριλίου απολαύστε ”γκουρμέ” πιάτα και κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη

Στη συμφέρουσα τιμή των 20€ απολαύστε μια βραδιά γευσιγνωσίας με τρία ανοιξιάτικα πιάτα στο cafe-εστιατόριο Piu Verde με τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη.

Monopoli Team

Την Τρίτη 5 Απριλίου μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας σας προσφέρει το cafe- εστιατόριο Piu Verde στο άλσος Παπάγου(Στρατηγού Παπάγου και Πεντέλης) με τη σύμπραξη των κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη. Από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα ανοιξιάτικο μενού τριών πιάτων με τη συνοδεία των κρασιών Μικρός Βοριάς, Ασπρολίθι και IANOS στην οικονομική τιμή των 20€ .

Το ειδικά διαμορφωμένο μενού από το Piu Verde αποτελείται από το ορεκτικό spring roll με φέτα και βασιλικό, το οποίο θα συνοδεύεται από τον ορεινό οίνο Ροδίτη των πλαγιών της Αιγιαλείας, Ασπρολίθι. Έπειτα, σειρά έχει ο λευκός, φρουτώδης και αρωματικός οίνος, Μικρός Βοριάς chardonnay-sauvignon blanc για να συνοδέψει την ανάμεικτη σαλάτα με μήλο, τυρί γκούντα, ραπανάκια και dressing εσπεριδοειδών. Το κυρίως πιάτο του μενού αποτελείται από ψαρονέφρι γεμιστό με παλαιωμένη γραβιέρα και σάλτσα μουστάρδας. Το συγκεκριμένο πιάτο συνοδεύεται από το κρασί παλαίωσης IANOS Cabernet από τα υπόγεια βαρέλια της κάβας του Άγγελου Ρούβαλη.

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Άγγελου Ρούβαλη γίνεται από την εταιρεία Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε .

www.oenoforos.gr

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9XISbNYsmfs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b