MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπέκετ, Kyuss και blues για το εορταστικό τριήμερο!

Οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για το τριήμερο 25- 27 Μαρτίου.

Monopoli Team

Παρασκευή 25 Μαρτίου

 

LIVE

 

  • Οι Καλιφορνέζοι μάγιστροι του hard rock, Kyuss, μετά από 15 χρόνια επανενώνονται – κατά τα ¾ τουλάχιστον – και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον master της εξάχορδης κιθάρας Bruno Fevery για ένα ευρωπαϊκό tour αντάξιο του μύθου τους. Απόψε κάνουν στάση στο κατάμεστο Fuzz.

 

DJ SET

 

  • Ο Σάκης Τσιτομενέας απο τη συχνότητα του Εν Λευκώ ομορφαίνει κάθε απόγευμα μας με τις εξαιρετικές jazz, swing και funky μουσικές επιλογές του. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και απόψε στο Terra Petra.
  • To δίδυμο των Gus & Bonso προσκαλεί στα decks του Drazel τον Nicolas Gale για ένα χορευτικό tech house set.

 

Σάββατο 26 Μαρτίου

 

ΘΕΑΤΡΟ

  • 5 μικρά έργα του νομπελίστα θιασώτη του «παραλόγου» Σάμιουελ Μπέκετ («Breath»,«A piece of Monologue», «Rockaby», «Come and Go» , «Cascando») κάνουν πρεμιέρα σήμερα στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Το “Breath” μάλιστα, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διαρκεί σύμφωνα με τις σεναριακές υποδείξεις του Μπέκετ,  γύρω στα 30 δευτερόλεπτα.(!)

LIVE

  • Μία diva της afropop ( με την βούλα του Time Magazine, το οποίο της απέδωσε τον τίτλο «Africa’s premier Diva») , πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNICEF και κάτοχος Grammy (για το δίσκο- σταθμό «Djin- Djin») βαφτίστηκε Angélique Kpasseloko Hinto Hounsinou Kandjo Manta Zogbin Kidjo μα, ευτυχώς για όλους μας, αρκείται στο ακροτελεύτιο επώνυμο. Η Angélique Kidjo εμφανίζεται απόψε στο Gazarte
  • Οι εκκεντρικοί και underground από κάθε άποψη Hocico – ένα «γκουγκλάρισμα» θα σας πείσει – μας περιμένουν στο Seven Sins για ένα εκρηκτικό dark / electro – industrial set, από αυτά που τους ανέδειξαν στην κορυφή του είδους.


EVENT

  • Τα εξαιρετικά techno events συνεχίζονται στο Six D.O.G.S, όπου ο Καναδός dub techno παραγωγός Deadbeat, συναντά τον ιδιοκτήτη της Ntrop Leon Segka, έναν από τους παλαιότερους Έλληνες εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής, τους Lilis Brothers καθώς και τον Crsh στην πρώτη του ζωντανή εμφάνιση.

 

 

Κυριακή 27 Μαρτίου

 

ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ

  • Το χοροθέατρο Migma, ξεφεύγοντας από τις τετριμμένες αποδόσεις του μύθου του Frankenstein παρουσιάζει μία παράσταση που, εξερευνά γόνιμα τα όρια της επιστήμης και της τεχνολογίας και τα ηθικά διλήμματα και τους κινδύνους που ανακύπτουν από τη χρήση της .

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 


  • Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει έργα Μ. Καλομοίρη, Ν. Μάντζαρου, Δ. Λαυράγκα, Γ. Λαμπελέτ, Γ. Καζάσογλου, Λ. Β. Μπετόβεν, εμπνευσμένα από την επανάσταση του 1821  στην επετειακή συναυλία «Έστησε ο Έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη»
  • Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γιορτάζει τα 20α του γενέθλια και φιλοξενεί τον κορυφαίο βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο ο οποίος σε συνεργασία με τον τσελίστα Γκοτιέ Καπυσόν και τον πιανίστα Νικολά Ανγκελίς παρουσιάζει έργα Σοστακόβιτς, Προκόφιεφ και Τσαϊκόφσκι.
  • Έναν από τους τελευταίους αυθεντικούς bluesmen με πάνω από 50 album στο ενεργητικό του, τον Louisiana Red, φιλοξενεί το Half Note. Ο θρυλικός κιθαρίστας έχει μάλιστα καταγράψει στο παρελθόν μία ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον δευτερότοκο γιο του Μάρκου Βαμβακάρη Στέλιο στην ιστορική δισκογραφική συνάντηση «blues meets rembetiko». Τον συντροφεύει το συγκρότημα- ζωντανή ιστορία του blues στην Ελλάδα Blues Wire του Ηλία Ζάικου.


Δημήτρης Κώτσος

 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b