MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεθνής “γαστρονομική” συνεισφορά για βοήθεια στην Ιαπωνία

Τα εστιατόρια Nobu και Matsuhisa όλου του κόσμου τάσσονται αλληλέγγυα στον ιαπωνικό λαό, δημιουργώντας ένα Omakase μενού 6 πιάτων των 110€, και δωρίζουν 35€ από το καθένα σε οργάνωση που δραστηριοποιείται στην παροχή βοήθειας στην Ιαπωνία.

Monopoli Team

Το Matsuhisa Athens πληροφορεί επιπλέον τους πελάτες του ότι δεν εισάγει φρέσκα προϊόντα από την Ιαπωνία καθώς τα κρέατα, τα ψάρια, τα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα φρέσκα προϊόντα εισάγονται από τις ΗΠΑ και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσον αφορά στα ξηρά προϊόντα, η εταιρεία ενημερώνει το κοινό πως τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν τους επόμενους έξι μήνες έχουν ήδη εισαχθεί σε αποθήκες στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Όταν θα χρειαστεί να εισαχθούν νέα προϊόντα από την Ιαπωνία, τα Matsuhisa Athens εγγυώνται την ασφάλειά τους καθώς αυτά θα περάσουν από τον πολύ αυστηρό τελωνειακό έλεγχο της Μεγάλης Βρετανίας και της Γερμανίας. Τέλος, διαβεβαιώνουν ότι όταν υπάρξει ανάγκη ανεφοδιασμού των αποθηκών (δεν προβλέπεται πριν από τους επόμενους 6 μήνες), η εισαγωγή των προϊόντων θα γίνει από άλλες χώρες και όχι από την Ιαπωνία.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9XISbNYsmfs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b