MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τσικνοthursday

Οι προτάσεις μας για διασκέδαση τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης.

Monopoli Team

“Schmutziger Donnerstag” γερμανιστί, “Mardi Gras” (Λιπαρή Τρίτη) γαλλιστί, ή η ορθόδοξη εκδοχή της γνωστής και αγαπημένης σε όλους μας Τσικνοπέμπτης. Μία ημέρα εκτόνωσης και κραιπάλης, αλλά και ψυχολογικής προετοιμασίας για όσους διέρχονται τη δύσκολη περίοδο της νηστείας της Σαρακοστής. Με μυρωδιά τσίκνας να αναβλύζει σε κάθε γωνιά της νυχτερινής Αθήνας, ιδού οι δικές μας προτάσεις για τη βραδιά της Πέμπτης:

Αθήνα

  • Το Τώρα Κ44 προσαρμόζει το “Thursdays on Demand” με τους Palyrria στις απαιτήσεις της ημέρας και προσκαλεί τον Μίμη από το Καραβόσταμο σε ένα Ικαριώτικο γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως!
  • Στο καταπράσινο περιβάλλον του, το Piu Verde διοργανώνει Greek Party ως είθισται και “βάζει φωτιά” στην Τσικνοπέμπτη!
  • Εκ Πατρών ορμώμενοι, μία πόλη κατεξοχήν συνδεδεμένη με τους Εορτασμούς της Σαρακοστής, οι Abbie Gale αποδεικνύουν πως ο τίτλος του τελευταίου επιτυχημένου album τους “No inspiration” είναι απόλυτα παραπλανητικός.
  • Άρωμα Κρήτης έχει η Πέμπτη στο Σταυρό του Νότου, όπου ο Μιχάλης Τζουγανάκης μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναίσθημα…
  • Το “εναλλακτικό” στέκι της Αβραμιώτου, το Six D.O.G.S, παρουσιάζει ένα live “από την Tsiknalonga”. Οι “παλιοί” Cube και οι “νέοι” The Dive ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τις ευλογίες της Σπιναλογκα Records, σε ένα μοναδικό θέαμα ακουστικού αλλά και οπτικού χαρακτήρα. ”Pure Magic”.


 Θεσσαλονίκη

 

  • Μία πλήρης παραδοσιακή ορχήστρα απαρτιζόμενη από ζουρνά, ποντιακή και κρητική λύρα, νταούλια, κλαρίνο, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από συλλόγους, μας περιμένουν στο καλντερίμι του Μύλου. Στα ενδότερα της Αποθήκης και του Club μας υποδέχονται οι “Μάγοι από το Λας Βέγκας”, μία dream team ευφάνταστων μάγων και ταχυδακτυλουργών, και οι Μαρία Σολωμού και Εβελίνα Παπούλια με τους Zand the Band, αντίστοιχα. 
  • Στο Casual Living η μουσική κολεκτίβα των Baildsa, με τους βαλκανικούς ήχους και τις τσιγγανικές μελωδίες τους εγγυώνται πως τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης δεν θα “μπαϊλντίσουμε”…
  • Uptempo βαλκανικοί ήχοι από τους ξεσηκωτικούς Cabaret Balkan σε ένα ειδικά προσαρμοσμένο αποκριατικό σκηνικό μας περιμένουν στο Γαία Live.
[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/_fnJ1IpGAo0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις