MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαθήματα μαγειρικής στο Matsuhisa

Tα μυστικά των πιο ξεχωριστών πιάτων του διάσημου Ιάπωνα chef Nobu Matsuhisa θα αποκαλυφθούν σε όσους παρακολουθήσουν τα μαθήματα μαγειρικής του εστιατορίου Matsuhisa Athens, που ξεκινούν την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Monopoli Team

Οι τάξεις θα είναι των 8 ατόμων, και οι τυχεροί που θα συμμετάσχουν, θα φορέσουν την ποδιά των chef του Matsuhisa, θα ακούσουν τις οδηγίες και τις συμβουλές τους και στη συνέχεια θα μαγειρέψουν οι ίδιοι στις κουζίνες του εστιατορίου 2 πιάτα (sushi και ζεστό πιάτο) και ένα επιδόρπιο, υπό την επίβλεψη των chef. Η γαστρονομική σας εμπειρία, αν είστε ένας εκ των συμμετεχόντων, θα ολοκληρωθεί με γεύμα στο εστιατόριο, όπου θα απολαύσετε το ίδιο σας το δημιούργημα. Αν επιθυμείτε, θα το πάρετε μαζί σας για να το μοιραστείτε με τους δικούς σας.

 

Αν είστε αρχάριοι, κάθε δεύτερη Παρασκευή (4/3, 18/3, 4/4 κ.λπ.) θα υπάρχει τμήμα για εσάς. Όσοι είστε ήδη μυημένοι στα μυστικά του sushi, θα υπάρχει τάξη και για τους προχωρημένους τις υπόλοιπες Παρασκευές του μήνα (11/3, 25/3, 11/4 κ.λπ.).

 

Η τιμή για τα μαθήματα που θα διαρκούν 3 ώρες κάθε φορά (μία ώρα για κάθε πιάτο) θα είναι 85€ και θα φεύγετε από το μάθημα με ένα φάκελο που θα περιέχει το υλικό του μαθήματος, την ποδιά σας, το φαγητό που μαγειρέψατε (αν δεν το απολαύσατε στο εστιατόριο) και όλα τα μυστικά του Nobu Matsuhisa.

 

Matsuhisa Athens (Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210 8962520)

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/_fnJ1IpGAo0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις