MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Διονυσιακές” καταστάσεις στο Ζάππειο!

Δοκιμάστε 1.000 διαφορετικά κρασιά στην μεγάλη οινική έκθεση «Διονύσια 2011» που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Monopoli Team

Περισσότερα από 130 οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, περιμένουν το κοινό στο Ζάππειο Μέγαρο, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, για να το μυήσουν στον μαγικό κόσμο του κρασιού. Στα Διονύσια 2011 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτοπροσώπως τους καλύτερους oινοπαραγωγούς της χώρας, αλλά και να δοκιμάσετε περισσότερα από 1.000 διαφορετικά κρασιά!


Στην υποδοχή, οι επισκέπτες προμηθεύονται το εισιτήριό τους, που τους δίνει το δικαίωμα να επισκεφθούν τα Διονύσια όσες φορές επιθυμούν, το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας, και τον λεπτομερή κατάλογο της έκθεσης, ο οποίος περιλαμβάνει αναλυτικά όλους τους εκθέτες και τα κρασιά της έκθεσης. Στους χώρους του Ζαππείου θα λειτουργεί επίσης έκθεση οινικής αφίσας και βιβλίου. Σε όλα τα stands της έκθεσης θα προσφέρονται εμφιαλωμένα νερά Acqua Panna (ήσυχο) και S. Pellegrino (αφρώδες). Επιπλέον, σε δύο σημεία της έκθεσης θα προσφέρονται για δωρεάν δοκιμή τα μπέιγκελ  της Leo’s House of Bagels , φτιαγμένα με αυθεντική συνταγή από τη Νέα Υόρκη. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου, που ανέρχεται στα 10 ευρώ (ή στην πρόσκληση). Στην είσοδο λειτουργεί επίσης βεστιάριο με μικρή χρέωση (0,50 ευρώ).

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 20:00

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dionysia.gr

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/_fnJ1IpGAo0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις