A
A
Από 21Ιανουαρίου μέχρι 9 Φεβρουαρίου και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9:45 το βράδυ, θα διατίθενται σε ένα τεράστιο περίπτερο της Πλατείας Κλαυθμώνος, 500.000 βιβλία. Η έκπτωση για τα περισσότερα ανέρχεται στο 70%.
Το καθιερωμένο πλέον παζάρι δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει τη βόλτα του σε ένα χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων, με πολλές επιλογές και τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ.
Συνδιοργανωτές είναι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) και το επαγγελματικό σωματείο εκδοτών-βιβλιοπωλών, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Γραφεία του Συνδέσμου, στα τηλέφωνα 2103303942 και 2103302523.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το τελευταίο νησί: Ποιοι πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά της ΕΡΤ;
Αφηγήτρια Ταινιών: Η νουβέλα του Ερνάν Ριβέρα Λετελιέρ στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Στα Grammys ακούστηκε δυνατά: «Κανείς δεν είναι παράνομος σε κλεμμένη γη»
Σταθμός Ω: Η νέα παράσταση του Εθνικού ταξιδεύει ανά την Ελλάδα πριν την αθηναϊκή της πρεμιέρα
«Ο Διάβολος φοράει Prada 2» – Το trailer του πολυαναμενόμενου sequel
Χώρα της Αμφιλογίας: Η πρώτη ατομική έκθεση του Κωνσταντίνου Σακελλαρίου στην Kourd Gallery
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί
Προθάλαμος Δ’ 5: Στάθης Καλύβας και Γιώργος Ζώης συζητούν στο Εθνικό για την έννοια της αλλαγής
Οι Cure κέρδισαν το πρώτο τους Grammy – μετά από 50 χρόνια καριέρας
Ο Bad Bunny έγραψε ιστορία στα Grammys και πέρασε το δικό του μήνυμα για την ICE