MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Άγιος Βασίλης ψωνίζει από το internet

E-shops με κάθε πιθανή και απίθανη ιδέα για δώρα που δοκιμάζουν το χιούμορ και τη φαντασία σου.

Monopoli Team

Όταν μετράς τους φίλους στους οποίους θέλεις να πάρεις δώρα, σκέφτεσαι ότι θα χρειαστείς κι εσύ ένα έλκηθρο για να τα χωρέσει όλα. Δηλαδή… σούπερ. Όταν μετράς όμως τις οικονομίες σου, εύχεσαι να φυτρώσουν ευρώ στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου ή να πέσει μια επιταγή απ’ την καμινάδα ώστε να μην αναγκαστείς να  περάσεις μίζερα Χριστούγεννα. Δηλαδή… σπλάτερ.

                                                                       

Λάβε τα gadget-μέτρα σου


Αντί να μαραζώνεις κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά, άσε τις βιτρίνες και πιάσε το ποντίκι. Το φωτεινό αστέρι της τεχνολογίας μπορεί να κάνει και θαύματα Χριστουγέννων. Το μόνο που έχεις να σπαταλήσεις, είναι λίγη φαντασία (και όχι έναν ολόκληρο μισθό). Μην ξεχνάς ότι τα πρωτότυπα δώρα, ειδικά όταν συνδυάζουν χιούμορ με χρηστικότητα και αισθητική, είναι οι καλύτερες επιλογές. Με μια λέξη: gadgets.

1.      Για αρχή διάλεξε την ηλεκτρονική gadget μπουτίκ που σου ταιριάζει. Σου προτείνουμε τις εξής:

2. Προσάρμοσε τις επιλογές αναζήτησης -με βάση το φύλο και τα ευρώ- στα μέτρα σου.

 

3. Γέμισε το καλάθι-έλκηθρό σου. Οι τιμές ξεκινούν από 3 (!) ευρώ και, πίστεψέ με, θα βρεις εκατοντάδες προϊόντα που κοστίζουν μέχρι 15 ευρώ. Υπάρχει ό,τι φαντάζεσαι και ό,τι δεν φαντάζεσαι για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Μη μου πεις ότι η γιαγιά σου δεν θα εκτιμήσει το χρονόμετρο για ζυμαρικά (9,95 ευρώ) ή τα ειδικά γυαλιά για καθάρισμα κρεμμυδιών (19,95 ευρώ) – σα να την ακούς να το λέει στις φίλες της την ώρα της μπιρίμπας. Είμαι σίγουρη επίσης πως ο μπαμπάς σου θα ενθουσιαστεί με τη συσκευή ανακατέματος τράπουλας (11,95 ευρώ) ή το σετ με 200 μάρκες για πόκερ (16,90 ευρώ) που είναι και στο πνεύμα των ημερών, αφού θα περάσουν με τους φίλους του ατέλειωτες ώρες με γυαλιά πρεσβυωπίας πάνω από πράσινες τσόχες στα ρεβεγιόν. Για τον αδερφό σου που το παρακάνει με το ποτό, μια καλή πλην προστατευτική ιδέα είναι η συσκευή αλκοτέστ για το αυτοκίνητό του (10,95 ευρώ) όπως και για τον κολλητό σου που συνέχεια κόβει το κάπνισμα, ένα σταχτοδοχείο-πνεύμονες που βήχει και ουρλιάζει (9,50 ευρώ) ή αν προτιμάς κάτι πιο «χαβαλετζίδικο» μια σέξι κουρτίνα μπάνιου (14,90 ευρώ). Για τη μαμά σου μπορείς να διαλέξεις ένα ντιζαϊνάτο ηλεκτρικό σκουπάκι-γουρουνάκι (6,95 ευρώ) ή ένα fondue set σε σχήμα καρδιάς (14,90 ευρώ) που θα εντυπωσιάσει στα εορταστικά τραπέζια. Όσο για την κολλητή σου που λείπει στο εξωτερικό, ένα συμβολικό δώρο τηλέφωνο-κόκκινα χείλη (24, 95 ευρώ) ή κόκκινη γόβα στιλέτο (31,95 ευρώ) είναι ιδανικό, και για την αδερφή σου το super size bra (9,95 ευρώ) που θα συμπληρώσει το ντεκολτέ του πρωτοχρονιάτικου φορέματος που αγοράσατε. Και φυσικά δε ξεχάσαμε τον/την σύντροφό σας καθώς υπάρχει και η κατηγορία  «πονηρά δώρα», αλλά μπορεί να σου κάνουν και οι απλές επιλογές, όπως «δώρα για άντρες» και «δώρα για γυναίκες». Όπως βλέπεις έχεις μεγάλη γκάμα επιλογών.

 

4. Αφού τελειώσεις τη λίστα δώρων σου, κάνεις τηλεφωνικά την παραγγελία. Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για δώρα τελευταίας στιγμής, αφού οι παραδόσεις γίνονται την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα και τα μεταφορικά δεν στοιχίζουν πάνω από 6 ευρώ.

 

5. Τοποθετείς τα δώρα (μέσα σε φανταχτερό περιτύλιγμα) κάτω απ’ το δέντρο.

 

Καλές γιορτές!

 

Ειρήνη Ντέλλα

 

Φωτο: TopGadget

Περισσότερα από Αγορές