MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
23
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τράπεζα με πρόσωπο για πελάτες με “πρόσωπο”!

Μπαίνεις μέσα σε μια τράπεζα για να κάνεις μια δουλειά και σου πέφτει, όχι το σαγόνι, αλλά μια δεσμίδα κολλαριστά χαρτονομίσματα. Τι παθαίνεις; Σοκ; Πανικό; Κοκκινίζεις; Πανικοβάλλεσαι; Όλα μαζί; Τίποτα απ’ όλα αυτά; Δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Υπάρχει σωστή τράπεζα, το σωστό υποκατάστημα και, ναι φίλοι μου, οι σωστοί υπάλληλοι. Στον δικό μου παράλληλο κόσμο είναι λογικό ότι ο κάθε ένας από τους ανθρώπους που έρχεσαι σε επαφή είναι μοναδικός και κατ’ επέκταση σημαντικός. Ιδιαίτερα σε τρεις περιπτώσεις η μοναδικότητα και η σημαντικότητα αυτή είναι πρώτης προτεραιότητας.

Monopoli Team

Μιλάμε για επαφές που έχουν να κάνουν με τις δουλειές, τα λεφτά και φυσικά με τη σάρκα!

Στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με την πρώτη κατηγορία, το χρήμα. Ας τοποθετήσουμε το σκηνικό μας σε μια τράπεζα κάπου κεντρικά αλλά όχι στο κέντρο, ας πούμε στα πέριξ της πλατείας Μαβίλη. Ας διαλέξουμε και μια τράπεζα που να ’χει να κάνει με πράγματα που μας αρέσουν, τον ήλιο, τη θάλασσα, το ρίσκο. Ας πούμε την Πειραιώς. Και ας διαλέξουμε και το όνομα ενός υπαλλήλου, ας πούμε Νίκος.

Τι ζητάς λοιπόν απ’ όλα τα παραπάνω; Ταχύτητα, εχεμύθεια, αποτελεσματικότητα, χαμόγελο και φυσικά καλή διάθεση. Μάλιστα για να μπορείς να εξάγεις το συμπέρασμα ότι όλα τα παραπάνω τα διαθέτει το εν λόγω κατάστημά σου, θα πρέπει αυτές οι συμπεριφορές να είναι σταθερές και μη προσποιητές.

Θα πρέπει το «καλημέρα» να το λένε από την καρδιά τους και όχι από υποχρέωση, το «ευχαριστώ» να το εννοούν και όχι να το φτύνουν, το χαμόγελό τους να το κερδίζεις και να σε κερδίζει.

Όταν έχουμε να κάνουμε με λεφτά και ιδιαίτερα με τράπεζες, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι τράπεζες πάντα θέλουν τα λεφτά μας και πάντα μας δίνουν «πρόθυμα» (εντόκως) τα δικά τους. Αρκεί να έχουμε αυτό που εσείς στην Ελλάδα λέτε «πρόσωπο». Αυτό το πρόσωπο λοιπόν θα ζητάμε κι εμείς από την τράπεζα που συνεργαζόμαστε. Και θα πηγαίνουμε εκεί που θέλουμε κι όχι εκεί που μας στέλνουν!

Γιατί το να έχεις τον σωστό άνθρωπο απέναντί σου όταν έχεις να κάνεις με χρηματικές συναλλαγές, είναι το ίδιο σημαντικό με το να κάνεις έρωτα με τη γυναίκα με την οποία είσαι ερωτευμένος.

Πειραιώς στην πλατεία Μαβίλη λοιπόν, και ίσως το πρόσωπο εκτός από Νικόλα να το λένε Μαρία ή Παύλο. Λίγη σημασία έχει. Εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι μάλλον εκεί είναι η… φωλιά.

Υ.Γ.: Ο Νονός δεν συνεργάζεται με τράπεζες (Cash is the King). Οι συνεργάτες του όμως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Οι κωμωδίες που επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο στις αθηναϊκές θεατρικές σκηνές
Επίκαιρα
Ποιες είναι οι πόλεις με το υψηλότερο κόστος ζωής για το 2025;
Επίκαιρα
21 χώρες καταδικάζουν ως παράνομο το σχέδιο εποικισμού του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη
Art & Culture
Ανάμεσα στον πόλεμο, την τέχνη και την αλήθεια: 8 επίκαιρες ταινίες που θα δεις στο 10ο Beyond Borders
Επίκαιρα
Νίκαια: Εκλάπη το άγαλμα «Η Γυναίκα του Λαού» στην πλατεία Παιδικής Στέγης
Επίκαιρα
Φρανκ Κάπριο: «Έφυγε» ο δικαστής της καλοσύνης και τηλεοπτικός θρύλος
Επίκαιρα
Καμία αναστροφή του brain drain: 1 στους 2 νέους Έλληνες σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό
Επίκαιρα
Το Ισραήλ κλιμακώνει τις επιθέσεις στη Γάζα: Νέες εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για εκεχειρία
Cine News
«Πρωταθλήτρια» Ευρώπης η Ελλάδα στη… φτώχεια της υγείας – Το 21,9% χωρίς ιατρική περίθαλψη
Θεατρικά Νέα
Bella Ciao#31: Να (ξανα)γίνω μέρος του συλλογικού βιώματος
Επίκαιρα
“Φωτιά” τα ενοίκια στις φοιτητουπόλεις – Στροφή στη συγκατοίκηση
Art & Culture
Το σινεφίλ καλοκαίρι δεν τελειώνει: 5 λόγοι για να μη χάσεις το 10ο Beyond Borders