MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Art4All Festival

Το Artspot.gr πραγματοποιεί στο Nouvelle Decadence στα Εξάρχεια, ένα τριήμερο event από τις 25 Νοεμβρίου με αφορμή τα γενέθλια για τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του.

Monopoli Team

Τα μέλη της ιστοσελίδας θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε μια 4ήμερη γιορτή με εικαστικά, φωτογραφία, κόσμημα και γλυπτική να συναντώνται και να προσφέρουν ένα ιδιαίτερα ποικίλο και ενδιαφέρον πρόγραμμα για τον επισκέπτη. Τα εγκαίνια του event θα γίνουν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 στις 08:00μ.μ. και η ολοκλήρωση του θα γίνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου με το γενέθλιο πάρτι που θα ξεκινήσει στις 08:00μ.μ με την κοπή της τούρτας και Dj set.

 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν προβολές ταινιών μικρού μήκους/ documentary αλλά και μεγάλου μήκους ελληνικές και ξένες ταινίες.

 

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

 

Έκθεση Εικαστικών και Καλλιτεχνικού κοσμήματος (25-28/11)

Μέλη της κοινότητας θα παρουσιάσουν τα έργα τους.. 22 εικαστικοί και 12 χειροτέχνες εκθέτουν γιορτάζοντας μαζί μας τα τρία χρόνια παρουσίας μας στα πολιτιστικά της πρωτεύουσας. Συμμετέουν οι:Αμπάβη Ανδριανή, Αναγνωστοπούλου Χριστίνα, Αννούσης Παναγιώτης, Αρχοντάκη Ειρήνη, Βασιλάτου Ελλάς, Βενιέρη Έλενα-Ινέζ, Βρυτία Γρηγορία, Γκουφά Αντωνία, Γριβοκωστοπούλου Χαρά, Δανιγγέλη Ελεάννα, Διαμαντή Βιολέττα, Ευαγγελιά Δήμητρα, Κακούρης Γιάννης, Κάλβης Παναγιώτης, Καραγιάννη Πολυξένη, Κόκλα Ναταλία, Κοκόλη Άρτεμις, Κολοκοτρόνη Φωτεινή, Κοντοέ Μαριάννα, Κοντοπούλου Ιουλία, Κυπραίος Σταύρος, Λεούση Ευγενία, Μαγκλάρα Τόνια, Μάμαλη Φωτεινή, Μιχάλη Διονυσία, Μπαλούτογλου Νάνσυ, Μπρούμη Ελευθερία Βασιλική, Πελοποννησίου Ελένη, Ρουμπέκα Κατερίνα, Σολομωνίδου Αμαλία, Σπυριδάκη Ειρήνη, Χαχούλια Χρυσάνθη, Χρόνη Μαριλένα. 



Αφιέρωμα Tango(27/11)

 Το βράδυ του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί ένα 40λεπτο αφιέρωμα για το Αργεντίνικο Tango με show από επαγγελματίες χορευτές και συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον Αργεντινό μουσικό Jonatan Blaty. Συμμετέχουν οι: Jonatan Blaty, Όλγα Βερβάτη, Άρης Χρυσοστομίδης.

 

Ταινιόραμα Art4all

Το φετινό ταινιόραμα του φεστιβάλ θα έχει βραβευμένα ντοκιμαντέρ του BBC, αφιερώματα σε Έλληνες εικαστικούς, βραβευμένες ελληνικές ταινίες από το 12ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πάτρας και από το 5ο CrashFest μικρού μήκους (Θεσσαλονίκη). Πιό συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει αφιερώματα Καλλιτεχνών του Νίκου Γιαννόπουλου, τα ντοκυμαντέρ “Πώς η Τέχνη Έπλασε τον κόσμο” και “Η δύναμη της Τέχνης”,  την σειρά ντοκυμαντέρ “In the Tracks of” της Prelight Films καθώς και το “Όνειρα σε άλλη γλώσσα” της Λουκίας Ρικάκη.

 

Τέλος, σπουδαίοι DJ θα βραβευτούν πίσω από τα Decks, όπως: Ο Γιάννης Στεφανάκος, O Λεωνίδας Αντωνόπουλος και η Τζίνα Χριστοδούλου. Ό,τι παίξουν θα εκπέμπεται σε πραγματικό χρόνο μέσα από το ψηφιακό μας ραδιόφωνο στην διεύθυνση http://radio.artstpot.gr

 

Φορέας Διοργάνωσης: «ΑRTSPOT Εταιρεία Προώθησης Πολιτισμού»

Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Ανδριανή Αμπάβη

Με την υποστήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας, Διεθνούς φεστιβάλ μικρού μήκους “CrashFest”, Feelgood.

 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b