MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπουτίκ και προσκλήσεις στην Athens Xclusive Designers Week

Από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου, η Athens Xclusive Designers Week πραγματοποιεί την 8η διοργάνωσή της, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (Λεωφ.Συγγρού 103), παρουσιάζοντας τις προτάσεις Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 και παράλληλες εκδηλώσεις με κεντρικό άξονα την μόδα.

Monopoli Team
  • Επίσημος καλεσμένος της 8ης AXDW είναι ο ιστορικός οίκος Guy Laroche από το Παρίσι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, o Directeur Artistique του οίκου, Marcel Marongiu, παρουσιάζει στην AXDW την συλλογή GENTLE AMAZONS, μυώντας μας με την 45χρονη ιστορία του οίκου στην γαλλική κομψότητα.
  • Οι Έλληνες σχεδιαστές που θα “ανέβουν” στην πασαρέλα της 8ης AXDW είναι οι: Vassilis Zoulias, Miltos, Ioannis Guia, Ratt by Rita Attalla, Celebrity Skin, Stelios Koudounaris, THEIA,Notis Panayiotou, Alexios Romanos, Christine&Joe, Afroditi Hera.
  • “Evalicious” 8th AXDW Opening Party by Peroni: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει δυναμικά με ένα fashion party με την υποστήριξη της Peroni στις 23 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, με guest DJ το top model των 90’s, Eve Salvail (DJ Evalicious), που θα κλείσει την πρώτη μέρα μόδας.
  • Xclusive Covers: Στο ντεκόρ της AXDW θα θαυμάσουμε μια συλλογή των καλύτερων καλοκαιρινών εξωφύλλων των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών.
  • New Designers Awards by Ford: είναι ένας θεσμός που στηρίζει η Ford και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στα πλαίσια της AXDW. Έτσι και φέτος οι νέοι σχεδιαστές θα κριθούν από μια επιτροπή που απαρτίζεται από buyers, fashion editors και καταξιωμένους σχεδιαστές και θα διεκδικήσουν 3 βραβεία που θα απονεμηθούν τη 2η μέρα της AXDW σε μια λαμπρή τελετή. Οι 10 σχεδιαστές που διεκδικούν μια θέση στον κόσμο της μόδας είναι οι: Christina Scarpeli, Pinelopi Lagadinou, Ourania_Kay, Luck 13, Nikomia, Asel&Eleonora, Dimitris Kouras, jeΑnS και οι περσινοί νικητές των βραβείων: Evelina Litina και Dimitris Paraskevopoulos.

  • Xclusive Boutique: με δημιουργίες των σχεδιαστών της AXDW σε ελκυστικές τιμές, θα είναι ανοικτή για το κοινό και τις 4 ημέρες της διοργάνωσης.

*Πληροφορίες για προσκλήσεις στο τηλ: 210 92 11 013-4

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b