MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μία μηχανή, πολλαπλά ροφήματα!

Καπουτσίνο, εσπρέσσο, σοκολάτα, αλλά και ice tea: τώρα με δυνατότητα παρασκευής από μία μόνο μηχανή, που λανσάρουν η Nestlé και η Krups.

Monopoli Team

Η καινοτομία τής νέας μηχανής NESCAFÉ Dolce Gusto έγκειται στο ότι παρασκευάζει εκτός από διάφορα ζεστά, ΚΑΙ κρύα ροφήματα, και επιπλέον είναι η πρώτη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργεί με πίεση 15 bar. Μάλιστα υπάρχει μία επιπλέον σύνδεση και ιδιαιτερότητα όσον αφορά στην ελληνική αγορά, καθώς το προϊόν ενσωματώνει μια πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το τμήμα Research & Development της Nestlé στην Ελβετία, υπό την καθοδήγηση του Έλληνα επιστήμονα κ. Ζήνωνα Μανδραλή.

Οι μηχανές NESCAFÉ Dolce Gusto για ζεστά και κρύα ροφήματα ξεκίνησαν να διατίθενται σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, σε αλυσίδες σούπερ-μάρκετ καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dolce-gusto.gr , όπου μπορείτε να δείτε τα διάφορα μοντέλα. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τις κάψουλες της μηχανής από τα καταστήματα σούπερ-μάρκετ και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της NESCAFÉ Dolce Gusto.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b