MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Public και notosgalleries “ξαναζωντανεύουν” την ιστορική Στοά Χιρς

Στις 23 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις για το επίσημο grand opening του νέου εμπορικού κέντρου, στο κτήριο-σύμβολο της Θεσσαλονίκης.

Monopoli Team

Η αλυσίδα καταστημάτων μόδας και ομορφιάς notosgalleries και το πολυκατάστημα τεχνολογίας Public «παντρεύουν» τη σύγχρονη καταναλωτική ανάγκη με την ιστορία και δημιουργούν έναν καινοτόμο εμπορικό χώρο 9 επιπέδων, διατηρώντας την κλασικιστική όψη στοάς επί της οδού Τσιμισκή. 

 

Το νέο Public, το οποίο εκτείνεται σε 2 ορόφους, προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης πάνω από 20.000 προϊόντα τεχνολογίας, 50.000 τίτλους CD και DVD, 150.000 τίτλους βιβλίων, 10.000 παιχνίδια, αλλά και πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Σε μια προσπάθεια, δε, να διατηρηθεί η σύνδεση της πόλης με το παρελθόν, το κατάστημα εκθέτει στον εσωτερικό του χώρο τμήμα του τείχους προθαλάσσιας οχύρωσης της πόλης, από τον 4ο αιώνα π.Χ., το οποίο ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια εργασιών ανέγερσης του καταστήματος.

 

Από την πλευρά του, το νέο notosgalleries, μετά από 77 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, ήρθε να αντικαταστήσει το προηγούμενο πολυκατάστημα, εκτεινόμενο σε 5 ορόφους. Στο notosgalleries θα βρείτε 500 μάρκες ένδυσης, 100 μάρκες υπόδησης και αξεσουάρ και 150 μάρκες καλλυντικών και αρωμάτων.

Η λειτουργία των καταστημάτων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, αλλά το επίσημο grand opening ορίστηκε για τις 23 του ίδιου μήνα.

 

H Στοά Χιρς βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή 24 και Μητροπόλεως 31, δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.public.gr ή το www.notosgalleries.com.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b