MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιόν κόφτη να διαλέξω;

Το κόψιμο του πούρου δεν είναι απλή υπόθεση. Για να διατηρηθεί η γεύση και η ποιότητα της καύσης του, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή μέθοδο κοψίματος, ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του πούρου.

Monopoli Team

Βρείτε τον κόφτη που σας ταιριάζει, βάσει αισθητικής και ευχρηστίας, και κάντε την ιδανικότερη επιλογή.

 

Κόφτης γκιλοτίνας

 

Ίσως ο δημοφιλέστερος κόφτης, καθώς κόβει ομοιόμορφα και με μία κίνηση την κεφαλή του πούρου. Οι περισσότεροι καπνιστές χρησιμοποιούν διπλή γκιλοτίνα. Θυμηθείτε πως οι μονόπαντες γκιλοτίνες μπορεί να καταστρέψουν το πούρο σας εάν η κίνηση του κοψίματος είναι απότομη και αποφασιστική ή αν δεν έχει τοποθετηθεί το περιστόμιο στην άκρη τους.

 

Κόφτης «


Ο συγκεκριμένος κόφτης κάνει τομή σε σχήμα “V” στην κεφαλή του πούρου. Είναι σημαντικό να μένει σε καλή κατάσταση, αλλιώς χάνει την αιχμηρότητά του. Διαλέξτε τον προσεκτικά, καθώς ορισμένοι προκαλούν συγκέντρωση πίσσας και νικοτίνης που καταστρέφει το τελείωμα του πούρου.

 

Κόφτης ψαλιδιού

 

Σοφιστικέ τύπος κόφτη που διακρίνεται για το μικρό του μέγεθος και για την απλότητα της χρήσης του. Ωστόσο, μπορεί να σας φανεί δύσκολο στην αρχή να κόψετε το πούρο σας με ένα ψαλίδι. Αρχίστε, λοιπόν, την εξάσκηση!

 

Κόφτης «Ρunch»

 

Με τον κόφτη punch, το κόψιμο είναι απλό και η επιτυχία δεδομένη από την πρώτη κιόλας φορά. Ο κόφτης δημιουργεί μία μικρή, καθαρή τρύπα στην κορυφή της κεφαλής του πούρου. Εάν θέλετε να τη μεγαλώσετε, χρησιμοποιήστε το όσες φορές χρειαστεί μέχρι να φτάσετε στο κατάλληλο μέγεθος.

Αλκμήνη Χατζηνάσιου  

 

Photo Gallery

 

Photo 1: Κόφτης «Ρunch»
Photo 2: Κόφτης ψαλιδιού
Photo 3: Κόφτης γκιλοτίνας
Photo 4: Κόφτης «V»

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b