MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lanvin for H&M από 23 Νοεμβρίου!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τι επιφυλάσσει η πολυαναμενόμενη συνεργασία των δύο ετερόκλητων labels.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η H&M συνεχίζει τη σειρά συνεργασιών της με κορυφαία ονόματα της haute couture, και γι’ αυτή τη σαιζόν προσκαλεί στoν κόσμο της τον οίκο Lanvin! Μέχρι την ανακοίνωση της συνεργασίας στις αρχές Σεπτεμβρίου, η H&M «θόλωνε» τα νερά έχοντας ανεβάσει στο site της βίντεο στα οποία διακρίνονταν οι σκοτεινές φιγούρες των σχεδιαστών της κολεξιόν, χωρίς να αποκαλύπτεται καθαρά η μορφή τους. Η επίσημη ανακοίνωση ενθουσίασε τον κόσμο της μόδας αλλά και το style loving κοινό, αφού το όνομα “Lanvin” είναι συνυφασμένο με εξεζητημένες «επιταγές» υψηλής μόδας και σίγουρα αυτή η σύμπραξη είναι πολυαναμενόμενη, ως μία από τις πιο τολμηρές απόπειρες συνάντησης του προσιτού με το στυλιστικά πολυτελές.

 

Η κολεξιόν θα παρουσιαστεί στις 2 Νοεμβρίου μέσα από το site της H&M, και θα είναι διαθέσιμη σε 200 καταστήματα της εταιρείας παγκοσμίως, από τις 23 Νοεμβρίου. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Lanvin, Alber Elbaz, που χαρακτηρίζει την κολεξιόν “a happy collection for happy people”, επέλεξε ως βασικά στοιχεία της, πέρλες, φιόγκους, κορδέλες, μεταλλικές λεπτομέρειες, ξεφτισμένες άκρες και πολλά χρώματα. Όπως λέει ο ίδιος, έχει την εντύπωση ότι η H&M φτιάχνει ρούχα κυρίως για αρκετά νεαρά άτομα, και γι’ αυτό ήθελε να δημιουργήσει κάτι που μπορεί να φορεθεί και από τις μητέρες τους, κάτι που θα μπορούσαν να βρουν ακόμα και στα πράγματα της γιαγιάς τους και να φορούν όλες. Όλα αυτά τα αποκαλύπτει στο www.hm.com , όπου κάθε μέρα ανεβαίνει και ένα καινούργιο βίντεο στο οποίο ο σχεδιαστής εκθέτει τις σκέψεις του γι’ αυτή τη συνεργασία. Σχέδια για την συλλογή επιμελήθηκε και ο Lucas Ossendrijver , σχεδιαστής ανδρικών ρούχων του οίκου.


Σημειώνεται ότι ο Elbaz είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν επρόκειτο να δημιουργήσει ποτέ μια κολεξιόν προς μαζική παραγωγή. Ωστόσο εξηγεί πως αυτό που τον «συγκίνησε» στην πρόταση της H&M, ήταν η ιδέα της προοπτικής να προσεγγίσει μια εταιρεία ενδυμάτων ευρείας κατανάλωσης την πολυτέλεια, παρά το να προσπαθήσει ένας οίκος υψηλής ραπτικής να προσαρμοστεί στους κανόνες του πιο καθημερινού στυλ. Ή αυτό, ή είναι κι αυτός ένας εύσχημος τρόπος προκειμένου να δικαιολογηθεί η γενικότερη προσπάθεια προσέγγισης ενός ευρύτερου κοινού από τους οίκους υψηλής ραπτικής, μέσα από πιο προσιτές σειρές, καθώς βλέπουν την οικονομική κρίση να πλήττει σοβαρά ακόμα και «στιβαρά» ονόματα του χώρου τους. Όπως και να ’χει, το αποτέλεσμα αυτής της τάσης είναι μάλλον προς όφελος των «κοινών θνητών» fashionistas.

 

Αργυρώ Σταυρίδη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Mayessa: Νέος προορισμός luxury footwear εμπειρίας στην Αθήνα
Αγορές
Το Coach Cherry είναι η πιο παιχνιδιάρικη νέα άφιξη στον κόσμο των αρωμάτων
Αγορές
Seventeen: Η νέα Pistach Deli σειρά φέρνει το καλοκαίρι στην επιδερμίδα σου
Αγορές
Η Montblanc τιμά τη Γιορτή του Πατέρα με μια ξεχωριστή συλλογή δώρων
Αγορές
«Πρεμιέρα» για το PosoKanei.gov.gr – Το νέο εργαλείο σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
Αγορές
Το νέο Summer Pouch της Mon Rêve φέρνει το καλοκαίρι παντού μαζί σου
Αγορές
Το ACCESS Fashion Bazaar για πρώτη φορά στη ΔΕΘ – για καλό σκοπό
Αγορές
Ποια μαγιό γυναικεία είναι οι κορυφαίες επιλογές για φέτος;
Αγορές
Η ena athletics φέρνει την performance φιλοσοφία της στην INTERSPORT
Αγορές
Όταν η μόδα μάς συνεπαίρνει: Η Answear παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026
Αγορές
Το One and Only Aesthesis εγκαινιάζει μια νέα εποχή πολυτελούς shopping εμπειρίας
Αγορές
Δημιουργίες, δραστηριότητες, μουσική: The Meet Market #JazzEdition στην Τεχνόπολη