MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανάψτε το πούρο σας με στυλ!

Με βάρος μόλις 78 γραμμάρια, ο αναπτήρας Sarome ΒΜ6-03 είναι κατάλληλος για το άναμμα πούρων. Κατασκευασμένος στην Ιαπωνία, εξωτερικά είναι από αλουμίνιο, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει δεξαμενή από ορείχαλκο. Διαθέτει σύστημα ασφαλείας, το οποίο απενεργοποιείται όταν το καπάκι είναι ανοικτό, ενώ στο κάτω μέρος του, από το οποίο και γεμίζει, υπάρχει ρύθμιση για την ένταση της φλόγας. Καίει βουτάνιο και παράγει μια σταθερή, καθαρή και άοσμη κυανή φλόγα.

Monopoli Team

Ιδανικός για τους λάτρεις του πούρου, ο αναπτήρας Sarome ΒΜ1-01 turbo lighter  διαθέτει κόπτη που αποσπάται από το κυρίως σώμα του, ενώ συνοδεύεται από ξύλινη συσκευασία. Έχει κατασκευαστεί στην Ιαπωνία, ζυγίζει 110 γραμμάρια και γεμίζει από το κάτω μέρος, όπου και υπάρχει ρύθμιση της φλόγας. Καίει βουτάνιο και παράγει μια σταθερή, καθαρή και άοσμη κυανή φλόγα.

 

Ο αναπτήρας Sarome SV10-02 είναι μοναδικός στον σχεδιασμό του, καθώς επιτρέπει στον κάτοχό του να παρακολουθεί την εσωτερική του λειτουργία. Ζυγίζει 81 γραμμάρια, έχει κατασκευαστεί εξ΄ ολοκλήρου στην Ιαπωνία, και το γέμισμά του καθώς και η αλλαγή της τσακμακόπετρας γίνεται από το κάτω μέρος, όπως επίσης και η ρύθμιση της φλόγας. Ο αναπτήρας καταναλώνει βουτάνιο.

 

Αναπτήρας για ακριβά γούστα, ο Sarome SD1-39 διαθέτει ένα μοναδικό σχέδιο διακοσμημένο με Mother of Pearl. Με βάρος μόλις 78 γραμμάρια, καταναλώνει βουτάνιο και γεμίζει από το κάτω μέρος. Η ρύθμιση της φλόγας γίνεται από το κάτω μέρος του αναπτήρα, ενώ η αλλαγή της τσακμακόπετρας γίνεται από το πλαϊνό πάνω μέρος του.

 

Οι αναπτήρες Sarome εισάγονται από την εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΔΡΙΤΣΑΣ Α.Ε.Β.Ε., Χελιδονούς 27, στην Κηφισιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.sarome.com.  

 

Photo Gallery:

 

Photo 1: Sarome ΒΜ6-03

 

Photo2: Sarome ΒΜ1-01

 

Photo3: Sarome SV10-02

 

Photo4: Sarome SD1-39

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b