MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H φωτογραφία εξελίσσεται… με τη βοήθεια της Sony

H Sony παρουσιάζει τέσσερις νέες φωτογραφικές μηχανές που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον πήχη της φωτογραφίας!

Monopoli Team

Sony a55 και a33


Η γκάμα της οικογένειας “a” εμπλουτίζεται με δύο ακόμη μέλη, τις μηχανές κόμπακτ σχεδιάσης και υψηλής ταχύτητας a55 και a33.

Και οι δύο μηχανές ενσωματώνουν ένα καινοτόμο οπτικό σύστημα: σε αντίθεση με τις συμβατικές DSLR μηχανές, η τεχνολογία των νέων μηχανών (τεχνολογιία ΤΜΤ) χρησιμοποιεί ένα σταθερό, ημιδιαφανές κάτοπτρο (καθρέπτη), το οποίο τοποθετείται στη διαδρομή του φωτός και το «διαμοιράζει» μεταξύ του κυρίως αισθητήρα της εικόνας και ενός ξεχωριστού αισθητήρα του συστήματος ανίχνευσης φάσης της αυτόματης εστίασης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται υψηλής ανάλυσης, ζωντανή προεπισκόπηση της εικόνας ανά πάσα στιγμή είτε μέσω της οθόνης LCD των 7,5 εκατοστών με τη ρυθμιζόμενη γωνία, είτε μέσω του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου ακριβείας Tru-Finder.

 

Επιπλεόν, η τεχνολογία Translucent Mirror Technology επιτρέπει στην α55 λήψεις υψηλής ταχύτητας μέχρι και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), ενώ στην α33 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Μάλιστα, Ο μεγάλος αισθητήρας Exmor™ APS HD CMOS, που διαθέτουν και οι δύο μηχανές, επιτρέπει στο φωτογράφο να δημιουργήσει εκπληκτικά βίντεο HD κινηματογραφικής ποιότητας με υπέροχα εφέ απεστίασης (‘bokeh’) στα δεύτερα πλάνα.

 

Τέλος, με το σύστημα Quick AF Live View της Sony, γίνεται ακόμη πιο εύκολη η προεπισκίπηση της εικόνας σε πραγματικό χρόνο και υψηλή ευκρίνεια. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν λειτουργία 3D Sweep Panorama, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μεγάλα, λεπτομερή πανοράματα, με τεράστιο οπτικό πεδίο αλλά και εσωτερικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας.

 

Οι νέες μηχανές θα είναι διαθέσιμες στη χώρα μας το Σεπτέμβριο.

 

Sony DSLR-A580 και DSLR-A560


Οι DSLR-A580 και DSLR-A560 από τη Sony, προσφέρουν απαράμιλλες δυνατότητες βελτίωσης της εικόνας. Και οι δύο υποστηρίζουν συνεχόμενες λήψεις υψηλής ταχύτητας και μια πληθώρα εξελιγμένων λειτουργιών ψηφιακής σύνθεσης και επεξεργασίας εικόνας. Αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια καλλιτεχνικής δημιουργίας στους λάτρεις της φωτογραφίας, αλλά και τους αρχάριους φωτογράφους.

 

Η Α580 και η Α560 μπορούν να παγώσουν φευγαλέες στιγμές, που αξίζει να φωτογραφίσετε, με ταχύτητα μέχρι και 7 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο), στη λειτουργία Speed Priority Continuous Advance mode. Τόσο η Α580, όσο και η Α560 έχουν τη δυνατότητα εγγραφής Full HD βίντεο με το πάτημα του κουμπιού «Moovie».

 

Επιπλέον, η φωτεινή Xtra Fine LCD οθόνη των 7,5 εκ. προσφέρει φωτεινή εικόνα με υψηλή αντίθεση, εξαιρετική λεπτομέρεια και υπέροχα χρώματα. Μάλιστα, είναι αρθρωτή, επιτρέποντας την κίνησή της επάνω και κάτω, ώστε να καδράρετε με ευκολία το θέμα σας σε κάθε περίπτωση.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν λειτουργία 3D Sweep Panorama, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μεγάλα, λεπτομερή πανοράματα, με τεράστιο οπτικό πεδίο αλλά και δέχονται ως αποθηκευτικό χώρο και Memory Stick PRO Duo™.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b