MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πρώτο κινητό Motorola με λογισμικό Android και φλας Xenon

Το Milestone XT720 είναι ένα από τα λεπτότερα smartphones, έχει κάμερα 8 megapixels, λογισμικό Android και φλας Xenon!

Monopoli Team

Το νέο Milestone XT720 έχει πλάτος 10,9 χιλιοστά, «φοράει» Android 2.1, προσφέρει υψηλής ευκρίνειας (HD) εμπειρία video και ενισχυμένες δυνατότητες media και mobile internet.

 

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και video camera
 

Το μοντέλο διαθέτει κάμερα 8 megapixel με φλας Xenon, ψηφιακό zoom 10x και camcorder 720p HD. Τα βασικα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Έξυπνη φωτογράφιση: συμπεριλαμβάνει εύκολο panorama, εντοπισμό προσώπων, multi-shot δυνατότητα (έως και 6 συνεχόμενες λήψεις), φίλτρο προσώπων, μείωση του φαινομένου των κόκκινων ματιών, πρόληψη “κουνημένης” εικόνας και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ποιότητα των εικόνων και επιτρέπουν μεγαλύτερη ποικιλία στις φωτογραφίες σας.
  • High Definition Multimedia Interface (HDMI): το καλώδιο HDMI (που θα βρείτε στο κουτί της συσκευασίας), επιτρέπει την προβολή υψηλής ευκρίνειας (HD) video από το MILESTONE XT720 απευθείας σε HDTV.
  • Υποστήριξη καρτών μνήμης: 8GB microSD κάρτα συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, με δυνατότητα επέκτασης έως τα 32 GB.

Internet
 

To νέο μέλος της οικογένειας Motorola είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει γρήγορο web-browsing και έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει έως οκτώ ανοικτά παράθυρα browser. Η οθόνη 3.7 ιντσών, WVGA (480×854) παρουσιάζει τις σελίδες, τα video, τα παιχνίδια ή τις φωτογραφίες με ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Η οθόνη χρησιμοποιεί ένα δυναμικό συνδυασμό του Motorola touch user interface (UI) και ένα capacitive touch sensor για ομαλή αλλαγή σελίδων και πλοήγησης, και έως και πέντε εξατομικευμένες (customized) οθόνες. Περιλαμβάνει μια σειρά από εφαρμογές όπως: Google Search, Google Maps, και το YouTube, οι οποίες είναι προ-εγκατεστημένες στη συσκευή.

 

 

Mobile Office και Apps 
 

Το Milestone XT720 υποστηρίζει τη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών, και επεξεργασία εγγράφων ώστε να είναι εγγυημένη η απόδοση και η παράλληλη εφαρμογή πολλών λειτουργιών όσο βρίσκεστε σε κίνηση. Εππιτρέπει στο χρήστη να διαχειρίζεται πολλους λογαριασμούς e-mail την ίδια στιγμή, ενώ το Gmail έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με τους υπόλοιπους λογαριασμούς που είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή, ώστε να μοιράζονται οι επαφές σας. Επιπλέον, με το νέο Motorola έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές του Android Market, για να επιλέξετε τις αγαπημένες σας!

Στην Ελλάδα το MILESTONE XT720 θα κυκλοφορήσει το 3ο τρίμηνο του 2010, σε επιλεγμένα καταστήματα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.motorola.com/milestoneXT720

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b