MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Baby, you can wash my car!

Ποιος άνδρας μπορεί ν’ αντισταθεί σε τέτοια προσφορά; Οι “Bikini Sundays” του Soft Touch-Autospa Car Wash υπόσχονται να χαρίσουν λάμψη στο αυτοκίνητο και τη διάθεσή σου!

Monopoli Team

Το έχουμε δει σε άπειρες παραλλαγές στο σινεμά, σε διαφημιστικά, σε βίντεο-κλιπ και σε φωτογραφίσεις, με πρωταγωνίστριες την Λιβ Τάιλερ, την Πάρις Χίλτον, την Τζέσικα Σίμπσον, τους “Άγγελους του Τσάρλι” κ.ά.: το να πλύνουν το αυτοκίνητό σου καλλίγραμμες κοπέλες φορώντας μπικίνι, είναι από τις πιο στερεότυπες ανδρικές φαντασιώσεις. Αν το ενδεχόμενο να σε χαρακτηρίσουν σεξιστή σε αφήνει παγερά αδιάφορο ή αν απλά βλέπεις την light πλευρά του όλου concept, δεν έχεις παρά να οδηγήσεις μια Κυριακή ως το Soft Touch-Autospa Car Wash, όπου καυτές παρουσίες θα αναλάβουν να κάνουν το αυτοκίνητό σου να λάμπει, με πολύ σαπωνοειδή ζήλο και πάθος!

 

Παρόλο που ξέρουμε ότι και μόνο αυτό σου φτάνει, η προσφορά έχει και συνέχεια: οι “Bikini Sundays” σού δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις δωρεάν διακοπές για 4 άτομα, μετά από κλήρωση, απλά ποζάροντας μαζί με τα λιτά ενδεδυμένα κορίτσια! Μέχρι το δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό μιας Ελληνίδας «Γκαμπριέλ Σολίς» να εφαρμόσει την αντίστοιχη θηλυκή φαντασίωση, μπορούμε ήδη ν’ ακούσουμε και τη δικαιολογία: «Μα για τις διακοπές μας το έκανα, αγάπη μου»!

 

Soft Touch-Autospa Car Wash: Λεωφ.Μεσογείων 462, Αγία Παρασκευή, τηλ. 211 7507086-7

 

Το bikini wash λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή, 11:00-15:00.

 

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b