MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Νότια Αφρική έχει την τιμητική της και στα κρασιά!

Συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα λόγω της “γιορτής της στρογγυλής θεάς”, αλλά και όλες τις γεύσεις στους οίνους Escapades!

Monopoli Team

Το Escapades είναι ένα πρότυπο οινοποιείο στην προνομιούχα ζώνη του νοτιοαφρικανικού αμπελώνα, το οποίο παρήγαγε κρασιά για τη χώρα μας μόλις πριν τρία χρόνια. Τώρα, το Escapades εισήχθηκε στην οικογένεια της τριανδρίας του ελληνικού κρασιού του Βαγγέλη Γεροβασιλείου, του Βασίλη Τσακτσαρλή και του Τάκη Σολδάτου. Οι τρεις τους είχαν ένα στόχο: να δημιουργήσουν μία νέα εκδοχή κρασιών σε μια παλαιά ήπειρο. Η σοδειά του 2009 θεωρείται ήδη επιτυχημένη, αφού οι Έλληνες οινόφιλοι έχουν αγκαλιάσει τις νοτιοαφρικανικές ετικέτες.

Αναλυτικά η σοδειά του 2009 αποτελείται από:

  • Το Escapades Cabernet Sauvignon: χρώμα έντονο που μπορεί να φτάσει το μαύρο, με έντονο άρωμα από μικρά κόκκινα φρούτα, όπως φραγκοστάφυλο, και βοτανικά αρώματα που θυμίζουν κέδρο. Παλιώνοντας, αποκτά αρώματα μπαχαρικών και σοκολάτας.
  • Το Escapades Merlot: χρώμα βαθύ κόκκινο, έντονα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων, που γίνονται πιο σύνθετα κατά την παλαίωση.
  • Escapades Pinotage: Βαθυκόκκινο χρώμα με αρώματα κοκκινόσαρκων φρούτων, το οποίο παλαιώνει σε νέα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες.
  • Escapades Sauvignon Blanc: χρυσοκίτρινο χρώμα, με έντονο άρωμα από πράσινη πιπεριά, σπαράγγι και άλλα χορτώδη αρώματα. Ισορροπημένη και μεστή γεύση.
  • Escapades Shiraz: βαθύ κόκκινο χρώμα, έντονα αρώματα βατόμουρου, φραγκοστάφυλου, άγριου κερασιού και βιολέτα, πιπέρι και φυτικές νότες, που γίνονται πιο σύνθετα κατά την παλαίωση.

Θα τα βρείτε σε σημεία πώλησης κρασιού και σε επιλεγμένα εστιατόρια. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.escapadewinery.com/the_wines.htm

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b