MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Stylish cocktails στο Martini Bar!

To Martini Bar του ξενοδοχείου Belvedrere στη Μύκονο, παρουσιάστηκε στο κοινό το Σάββατο 19 Ιουνίου σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό!

Monopoli Team

Το Martini Bar προσέφερε τη βότκα Beluga και την Εμπειρία της Τέχνης του “cocktail making”, και οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τον θρύλο των mixologists, Dale DeGroff, να παρουσιάζει ο ίδιος τις δημιουργίες του και τον τρόπο παρασκευής τους. Χρησιμοποιώντας με εντυπωσιακό τρόπο υγρό άζωτο και την βότκα Beluga, καθώς και συστατικά με εξωτικές μυρωδιές και αρώματα, που εισάγονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσέφερε ο ίδιος στους καλεσμένους του τα cocktails που δημιουργούσε εκείνη τη στιγμή, λέγοντάς τους παράλληλα τις ιστορίες που τα συνοδεύουν και που αφορούν σε “θρύλους” όπως ο Dean Martin, ο Frank Sinatra, η Sarah Jessika Parker κ.ά.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, επιχειρηματίες, εκδότες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι του θεάματος και οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο απόλαυσαν εκτός από cocktails, και τις μουσικές επιλογές του Hans (resident dj του Belvedere). Μάλιστα, οι μουσικές αυτές έχουν συγκεντρωθεί και στο cd του  Belvedere με τίτλο “On a Clear Day”.

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b