MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κατσέλης Super: «νέα εποχή» στο ψωμί για σάντουιτς!

Ένα νέο διατροφικό προϊόν, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, παρουσίασε πρόσφατα η Nutriart. Πρόκειται για το Κατσέλης Super, που είναι ψωμί σε φέτες, σε μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό του τοστ και μικρότερο από αυτό της μπαγκέτας.

Monopoli Team

Το Κατσέλης Super έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό στην αγορά, καθώς μέχρι πρότινος δεν υπήρχε σκεύασμα «οικιακού» τετραγωνισμένου ψωμιού που να είναι πραγματικά κατάλληλο για σάντουιτς, αφού οι μεν φέτες για τοστ ήταν μικρές για σάντουιτς, ενώ η κοπή ψωμιού σε σχήμα μπαγκέτας, μη πρακτική. Οι φέτες τού Κατσέλης Super είναι αφράτες και ελαφρώς πιο γλυκές από το κοινό ψωμί και το ψωμί για τοστ, ενώ η κόρα που τις περιβάλλει, έχει μέτρια σκληρότητα, ώστε να είναι «φιλική» για την απόλαυση του σάντουιτς, αλλά να μπορεί να συγκρατεί το περιεχόμενό του.

 

Το νέο προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά και διατίθεται σε δύο γεύσεις: σίτου και ολικής άλεσης. Η διπλή συσκευασία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ευκολία στη χρήση και να διατηρεί το προϊόν φρέσκο για 14 μέρες.

 

To Κατσέλης Super δημιουργήθηκε μετά από έρευνα της Nutriart σχετικά με τις διατροφικές επιθυμίες τού καταναλωτικού κοινού. Όπως προέκυψε από αυτή, οι καταναλωτές σήμερα ζητούν από το τυποποιημένο ψωμί να είναι υγιεινό, να έχει ωραία γεύση, να μπορεί να τους «ακολουθεί» σε καθημερινές τους δραστηριότητες όπως στο σχολείο ή στη δουλειά, και ενδεχομένως να διαθέτει έξτρα διατροφικά πλεονεκτήματα ή να τους δίνει ενέργεια.

 

Στην παρουσίαση του Κατσέλης Super, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nutriart, Κος Μιχάλης Οικονομάκης, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή πρόταση της Νutriart επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι χρειάζονται επενδύσεις σε νέες ιδέες και το R&D, ακόμα και σε περιόδους όπου η αγορά διάγει μία ιδιάζουσα οικονομική κατάσταση. Οι καταναλωτές αναγνωρίζουν την προσπάθεια της εταιρείας για καινοτομία, και είμαστε σίγουροι ότι θα μας εμπιστευθούν για μία ακόμη φορά».

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b