MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ιστορία της μπίρας Krusovice αναβιώνει στην Αθήνα!

Η Krusovice παρουσιάστηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, και περαστικοί από το κέντρο της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να εισέλθουν στα «άδυτα» του παρελθόντος της Pilsner τσεχικής μπίρας !

Monopoli Team

Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι: «Ο Αυτοκράτορας Ροδόλφος Β’, μαζί με την κυρία επί των τιμών έχουν βγει βόλτα.  Ένας γελωτοποιός ακολουθεί το αυτοκρατορικό ζευγάρι και τους διασκεδάζει με τα ακροβατικά του μέχρι τη στιγμή που ο Αυτοκράτορας προστάζει, με νεύμα, να σταματήσουν. O γελωτοποιός κρύβει τις μπάλες και εμφανίζει έναν μεγάλο πάπυρο, τον διαβάζει δυνατά και εμφανίζει από την τσάντα του μια μπίρα και ένα ποτήρι και τα προσφέρει στην κυρία επί των τιμών, η οποία και σερβίρει τον Αυτοκράτορα. Όσο ο Αυτοκράτορας δοκιμάζει την μπίρα, τον κοιτούν επίμονα περιμένοντας την αντίδρασή του και τελικά η απόλυτη ικανοποίηση ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του.»

Αυτή ακριβώς η ιστορία αναβίωσε μέσα από την ανα-παράστασή της! Όσοι βρέθηκαν στις 30 Μαΐου στην πολυσύχναστη πλατεία του Θησείου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την πρωτότυπη θεατρική παράσταση, να ενημερωθούν για την ιστορία της μάρκας αλλά και να αποκτήσουν συλλεκτικά ποτήρια-μινιατούρες, απολαμβάνοντας μπίρα Krusovice.

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b