Το καλύτερο σύνθημα σε πάει στο Μουντιάλ!
Η Vodafone, ως Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, διοργανώνει διαγωνισμό για το πιο εμπνευσμένο ποδοσφαιρικό σύνθημα, με έπαθλο ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Αφρική και άλλα δελεαστικά δώρα!

A
A
Αν μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο πρωτότυπο από το “Σηκωσέ το…” μπες στο site http://www.sentragoal.gr/ethniki/ ή ηχογράφησέ το μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 210-6069480.
Μέσω του site http://www.sentragoal.gr/ethniki/ ή του τηλεφωνικού αριθμού 210-6069480, μπορείτε να ηχογραφήσετε το σύνθημά σας. Εκτός από τα δύο (2) άτομα που θα ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής με την Αργεντινή, άλλοι τυχεροί που επίσης θα συμμετάσχουν με το σύνθημά τους, μπορούν να κερδίσουν δέκα (10) κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson Vivaz™ FIFA World Cup™ edition, αλλά και εκατό (100) συλλεκτικές φανέλες Vodafone στα εθνικά μας χρώματα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σέρρες: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον ANT1 – Η ιστορία συνεχίζεται
Ανακαινισμένο και εύκολα προσβάσιμο ξεκινά τη νέα σεζόν το Θέατρο Άλφα Ληναίος Φωτίου
«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» – Η νέα σειρά του Alpha μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της
31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα με την νέα του ταινία
Το πρώτο πλωτό μουσείο του κόσμου «δένει» στον Πειραιά
Oι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2026 – Με εντυπωσιακό show για τα 50 χρόνια τους
Σκληρές Αλήθειες: 54′ λεπτά με την Επιστημονική Κοινότητα στο Olvio
Το Κύμα, του Τοντ Στράσερ επιστρέφει για 2η σεζόν στο Θέατρο Λαμπέτη
Σταυρός του Νότου: Νέα σεζόν με πλούσιο πρόγραμμα και γιορτινή διάθεση
Αυτές οι νύχτες (που) μένουν δεν θα είναι οι τελευταίες για τις Νύχτες Πρεμιέρας – παρά την αδιαφορία της Πολιτείας