MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nokia E5: business συσκευή, δικτύωση και ψυχαγωγία…

Το Nokia E5 χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του βάζει σε τάξη το πρόγραμμα του Businessman! Aποτελεί την τελευταία προσθήκη της εταιρίας στην γκάμα των συσκευών Nokia E Series και θα εισαχθεί στην ελληνική αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

Monopoli Team

Είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Symbian και ακολουθεί το μοτίβο επιτυχημένων συσκευών, όπως το Nokia E72 και το Nokia E63. Συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά μιας business συσκευής, με όλες τις δυνατότητες προσωπικής δικτύωσης και ψυχαγωγίας που απαιτεί από smartphone ένας ιδιαίτερα απασχολημένος επαγγελματίας.

 

Μάλιστα, χάρη στις εφαρμογές Mail for Exchange και IBM Lotus Notes Traveler, το Nokia E5 εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από το 90% των εταιρικών email σε ολόκληρο τον κόσμο (πρόσβαση μέχρι και σε 10 διαφορετικές προσωπικές διευθύνσεις email: Hotmail. Gmail, Yahoo! Mail).

Με τις  εφαρμογές Ovi Store μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμη καλύτερα το φορτωμένο καθημερινό σας πρόγραμμα. Διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο, Wi-Fi, quad-band GSM, tri-band WCDMA, HSDPA στα 10.2Mbps, A-GPS, Bluetooth 2.0 Η τιμή προ φόρων αναμένεται στα 180 ευρώ.

 

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
Λειτουργικό σύστημα: S60 3rd Edition, Feature Pack 2
Οθόνη: 2,4 ιντσών, 320×240, 256k χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, με LED flash
Radio FM, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, A-GPS
Micro USB, έξοδος ακουστικών 3.5 mm
3G/ HSDPA
Εσωτερική μνήμη: 250ΜΒ
Κάρτες μνήμης: microSD (έως 32GB)
Διαστάσεις: 115×58.9×12.8 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://europe.nokia.com.

 

Περισσότερα από Αγορές