MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Επικίνδυνη αποστολή”: πώς να φορέσετε κοσμήματα με αρρενωπό τρόπο!

Κολιέ, ροζάριο, δαχτυλίδια και βραχιόλια, είναι όντως “απαγορευμένα” για τους άνδρες; Πολλοί πιστεύουν ότι τα κοσμήματα πάνω στον άνδρα είναι ακραία και ριψοκίνδυνη επιλογή. Όμως ειδικά ενόψει καλοκαιριού, όλο και περισσότεροι προσθέτουν ένα κόσμημα στην εμφάνισή τους, ενώ άλλοι σκέφτονται να κάνουν για πρώτη φορά “το μεγάλο βήμα”!

Monopoli Team

Η απάντηση είναι «όχι». Όταν ο άνδρας ξέρει πώς να φορέσει το κόσμημα και να το ενσωματώσει στο ντύσιμο και το στυλ του, τότε το κόσμημα μπορεί πράγματι να κάνει τη διαφορά, χωρίς τον κίνδυνιο δυσμενών σχολίων.

Προτού σκεφτείτε αν κι εσείς μπορείτε να φορέσετε κάποιο κόσμημα, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως φυσικά το κόσμημα δεν καθορίζει την αρρενωπότητα και το πόσο «άνδρας» είστε.

Οι καιροί έχουν αλλάξει και ο άνδρας μπορεί να φορέσει οποιοδήποτε κόσμημα και να παραμείνει 100% άνδρας. Η βασική προϋπόθεση είναι, το κόσμημα που θα επιλέξει, να είναι προσωπικό και να νιώθει άνετα όταν το φοράει. Αν κι εσείς θέλετε να κάνετε την είσοδό σας στο ανδρικό κόσμημα, ακολουθήστε τις παρακάτω προτάσεις:

Όταν φοράτε ένα κόσμημα, πρέπει να μοιάζει σαν να το φοράτε χρόνια πάνω σας, σαν να είναι κάτι που δεν αποχωρίζεστε. Και προτού κάνετε αυτή τη σημαντική αγορά, σκεφθείτε: νιώθω πραγματικά ο εαυτός μου όταν το φοράω; Τίποτα δεν μοιάζει ξένο πάνω μας όταν είμαστε διατεθειμένοι να το υποστηρίξουμε αβίαστα. Για να μην γίνει η μετάβαση απότομα για εσάς και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που θα σας δουν για πρώτη φορά με κόσμημα, προσέξτε ώστε το κομμάτι να είναι διακριτικό. Για παράδειγμα τα κολιέ με κορδονάκι και λίγες χάντρες, είναι ένα καλό πρώτο βήμα, και ταιριάζουν τόσο σε νεαρές όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες μαζί με casual ντύσιμο. Φορέστε το με μπλούζα με μεγάλο V για να φαίνεται ολόκληρο και να δείχνει πως το φοράτε με αυτοπεποίθηση! Αργότερα, μπορείτε να προσθέσετε άλλο ένα κορδόνι, αυτή τη φορά λίγο πιο μακρύ. Μετά το κορδονάκι, μπορείτε να περάσετε στην αλυσίδα: αν είστε λεπτός, προτιμήστε μια πιο λεπτή αλυσίδα, αν είστε πιο γεμάτος, τότε οι πιο παχιές αλυσίδες θα δείχνουν καλύτερα πάνω σας. Από την αλυσίδα μπορεί να κρέμεται μία καδένα, ένα δαχτυλίδι, ένας κρίκος, ένας σταυρός, ή ό,τι άλλο θέλετε.

Τέλος, προσαρμόστε το κόσμημα στο στυλ σας. It’s all about attitude, αυτό υποστηρίζουν οι μεγαλύτεροι οίκοι ένδυσης και αξεσουάρ.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b