MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα νέα προϊόντα του μύθου Harley Davidson

Η Harley Davidson παρουσίασε στο Texas Winter Dealer Show μία σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα που περιλαμβάνουν εξαρτήματα, αξεσουάρ και προϊόντα ένδυσης. “Αυτά τα νέα αξεσουάρ, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα σειρά, δίνουν την δυνατότητα διαφοροποίησης της μηχανής μας σύμφωνα με το προσωπικό μας στυλ,” δήλωσε η κα Nicola Francis, Marketing Specialist του Τμήματος Εξαρτημάτων, Αξεσουάρ και Ένδυσης της Harley-Davidson Europe.

Monopoli Team

Σέλα

Η νέα μαύρη δερμάτινη σέλα Solo Spring έχει μινιμαλιστική εμφάνιση ενώ όσοι οδηγοί είναι πιο παραδοσιακοί μπορούν να επιλέξουν την παλιομοδίτικη θέση που προσφέρει άνετη και απολαυστική οδήγηση.
Το Πρόγραμμα Custom Seat της Harley Davidson προσφέρει στους οδηγούς μεγάλη συλλογή από σέλες και δερμάτινα διακοσμητικά στοιχεία, ενώ μέσα από το www.harley-davidson.eu/mydreamharley μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας την προσωπική σας σέλα.

Κράνος

Το νέο ρετρό Metal Flake ¾ κράνος κάνει φέτος το ντεμπούτο του σαν μέρος της σειράς the Black Label Fall Collection προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ παράλληλα προσδίδει αυθεντικό και άνετο στυλ.

Σειρά ρούχων

Η σειρά ρούχων 360ْ Enhanced Visibility θα φροντίσει να φαίνεστε ακόμη και από τα 150 μέτρα απόστασης. Τα στοιχεία μεταλλικών χρωμάτων 3M™ Scotchlite™ Reflectivity, έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία στο δερμάτινο Luminator μπουφάν ώστε να δώσουν την απαραίτητη προστασία από την βροχή, το αέρα και τον ήλιο, κάνοντας απόλαυση την οδήγηση τόσο την ημέρα όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα σε όλες τις κατά τόπους αντιπροσωπείες. Τα κράνη Metal Flake θα είναι διαθέσιμα στις αντιπροσωπείες από τον Ιούλιο 2010 και το μπουφάν Luminator από τον Απρίλιο 2010. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αυθεντικά αξεσουάρ της HarleyDavidson παρακαλώ επισκεφτείτε τις κατά τόπους αντιπροσωπείες ή το www.harley-davidson.eu/mydreamharley. Επισκεφτείτε επίσης το www.harley-davidson.eu/motorclothes για περισσότερες πληροφορίες για τα είδη ένδυσης.

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b