MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν της La Senza

Σατέν, μετάξι, δαντέλα και prints προτείνει η ιταλική φίρμα στη της νέα συλλογή

Monopoli Team

Η νέα κολεξιόν εσωρούχων La Senza είναι εμπνευσμένη από τα πιο συναρπαστικά μέρη του κόσμου: Οι σοφιστικέ Νύχτες της Νέας Υόρκης, το Ερωτικό Παρίσι, το Κοσμοπολίτικο St Tropez, η ρομαντική Βρετανική Εξοχή και η περιπέτεια ενός Αφρικάνικου Σαφάρι δίνουν χαρακτήρα και χρώμα στην κάθε συλλογή.

Η συλλογή  New York Νights εμπνέεται από τις λαμπερές πασαρέλες του Big Apple: Μετάξι και σατέν σε δραματικό μαύρο, cool μεταλλικές αποχρώσεις και έντονα χρώματα πετραδιών κυριαρχούν σε αυτή τη σειρά.

Η συλλογή Paris Amour έχει μια πιο κοριτσίστικη διάθεση και σ’ αυτήν κυριαρχούν το σατέν, το μετάξι και η δαντέλα σε παιχνιδιάρικο ροζ, κόκκινο και μαύρο.

Η St Tropez Chic συλλογή αντικατοπτρίζει την κλασική κομψότητα με lingerie και nightwear σε ναυτικό στυλ: μεγάλα ριγέ T-shirts και παντελόνια capri συνδυάζονται με πουά σλιπάκια και σουτιέν σε κόκκινο, λευκό και μπλε.

Η «άγρια» συλλογή Safari διαθέτει εξωτικά prints και ζωηρά χρώματα όπως το κοραλλί, το πράσινο και το τυρκουάζ, τα οποία συνδυάζονται με animal prints.

Για την παραλία ή την πισίνα, η La Senza προτείνει τη swimwear συλλογή La Senza on Sea: μαγιό σε πολλά στυλ, χρωματιστά μπικίνι και «αυστηρά» ολόσωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα καταστήματα La Senza:

Χαϊμαντά 16, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6898958

Α. Μεταξά 22, Γλυφάδα, τηλ. 210-8941920

Περισσότερα από Αγορές