Το πρώτο κρασί χωρίς αλκοόλ ήρθε στην Ελλάδα
Το κρασί χωρίς αλκοόλ είναι πλέον γεγονός και για την ελληνική αγορά. Το Natureo Torres έρχεται από την Ισπανία και τον παραγωγό Miguel Torres. Έχει απαλό κίτρινο χρώμα, με πλούσια αρώματα φρούτων και κυρίως ροδάκινου και μήλου, είναι δροσιστικό και πολύ αρωματικό.
Monopoli Team
15.03.2010
A
A
Με μόνο 0,5% αλκοόλ και με λιγότερες από τις μισές θερμίδες ανά ποτήρι σε σύγκριση με τα άλλα κρασιά, το Natureo είναι ιδανικό για όσους οδηγούν ή δουλεύουν μετά το γεύμα, και για όσους δεν πίνουν αλκοόλ λόγω υγείας. Συνοδεύει άριστα θαλασσινά, ριζότο, ψάρι, αλλά ταιριάζει και με φρούτα και γλυκά.
Η Γενκα Εμπορική εισάγει στη χώρα μας το Natureo Torres και το παρουσιάζει σε πανελλαδική πρεμιέρα στην έκθεση «Οινόραμα 2010», στο περίπτερο της ΓΕΝΚΑ αρ. 251 της έκθεσης Οινόραμα στο MEC Παιανίας από τις 12 μέχρι τις 15 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, στο 210 7660680.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί τα nude νύχια παραμένουν διαχρονική αξία
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά
Η Φώκια, του Μάνου Θηραίου στο Θέατρο Άβατον
Μπρους Σπρίνγκστιν: Έγραψε τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα της ICE
Candide: Η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής παρουσιάζει το αριστούργημα του Leonard Bernstein στο Μέγαρο
H 68η τελετή απονομής των Grammy Awards έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Υποψηφιότητες BAFTA 2026: Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο “One Battle After Another” και το “Sinners”
Ο Brad Pitt έρχεται στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία
WOW – Women of the World: Το φεστιβάλ-ύμνος στις θηλυκότητες επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο
Ένας βυζαντινός «Κήπος περίκλειστος» από τον Λεωνίδα Μιχαλάκο