MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παπούτσια για κάθε περίσταση

Το ντύσιμο των ανδρών αλλάζει ανάλογα με την περίσταση: δε θα φορούσατε σκισμένο τζιν στη δουλειά, θα το φορούσατε όμως για να πάτε σινεμά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παπούτσια. Τα παπούτσια πρέπει να εναρμονίζονται με την περίσταση. Σκεφτείτε πως θα ήταν να φοράτε τζιν με καλό μοκασίνι ή κοστούμι με αθλητικό. Για να αποφθεχθούν τέτοια λάθη, εμείς σας προτείνουμε παπούτσια διαφορετικά για την καθημερινή σας βόλτα, τη δουλειά σας και το σαββατοκύριακο.

Παπούτσια για κάθε περίσταση - Monopoli.gr
Monopoli Team

Για κάθε μέρα:
Δεν υπάρχουν παπούτσια που μπορούν να φορεθούν άφοβα σε κάθε περίσταση. Υπάρχουν όμως παπούτσια που φοριούνται ευκολότερα από τα υπόλοιπα. Τα καφέ μοκασίνια που ονομάζονται “berbies” και είναι οι «πρωταθλητές της ελβετικής υποδηματοποίας είναι ένα καλό παράδειγμα. Η ευελιξία τους οφείλεται σε πολλούς παράγοντες: το χρώμα τους είναι πλούσιο, με αντακλάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι το πρωί φαίνονται πιο ανοιχτά και το βράδυ πιο σκούρα. Επίσης, η σχεδίασή τους είναι απλή και κλασική, δηλαδή μπορούν να φορεθούν σχεδόν παντού. Είναι προτιμότερο να φοράτε γυαλισμένα, γιατί προσδίδουν έναν glam τόνο.

Για τη δουλειά:
Τα παπούτσια wing tip είναι ιδανικά για το κοστούμι σας και τον εργασιακό σας χώρο. Αυτό το σχέδιο που μοιάζει σα δαντέλα που ντύνει το παπούτσι κάνει το ντύσιμο μας πραγματικά κομψό. Προτιμήστε το σε δέρμα σε καφέ χρώμα για να φαίνονται και τα σχέδιά του.
Το oxford ζευγάρι είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή. Τα μαύρα oxfordsμε κορδόνια, που δεν είναι ούτε πολύ μυτερά ούτε πολύ στρογγυλά ταιριάζουν άψογα και με τη μόδα των καιρών αλλά και με τις κλασικές αξίες.
Το μποτάκι είναι καλό για τη βροχή και το κρύο και αν επιλεγεί σωστά μπορεί να ταιριάξει πολύ καλά με το κοστούμι σας. Όταν λέμε μποτάκι εννοούμε το μποτάκι σε στυλ loafers, που απλά είναι λίγο πιο υπερυψωμένο. Προτιμήστε το σε μαύρο χρώμα και γυαλισμένο.
Τα loafers είναι ίσως η πιο σίγουρη επιλογή για τη δουλειά σας: δε θα σας προδώσουν ποτέ. Για να κάνετε τη διαφορά επιλέξτε ένα λίγο πιο εξεζητημένο ζευγάρι: για παράδειγμα μπορούν να έχουν μία πολύ διακριτική αγκράφα ή δύο κορδονάκια να κρέμονται.

Για τις αποδράσεις:
Ένα ζευγάρι wing tip σε πιο casual σχέδιο είναι απαραίτητο για τη διήμερη απόδρασή σας από την πόλη με… στυλ! Προτιμήστε εκείνα που η σόλα είναι πιο χοντρή και εξέχει περιμετρικά του παπουτσιού και επιλέξτε ένα πιο χοντρό και ανθεκτικό δέρμα.
Το ζευγάρι παπούτσι τύπου oxford διαφοροποιείται για το Σαββατοκύριακό σας: προτιμήστε το σε σουέτ και καφέ σκούρο χρώμα που ταιριάζει άψογα με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι.
Το μποτάκι σας για το Σαββατοκύριακο είναι σαφώς πιο casual. Προτιμήστε το σε μπεζ χρώμα με σουέτ ύφασμα που θυμίζει desertboots και ταιριάζουν με την «εξοχή»
Τα loafers σας δε λείπουν από την απόδρασή σας. Προτιμήστε τις πιο χοντρές σόλες που προσδίδουν πιο απλό ύφος.

 

Ακολουθούν με τη σειρά οι παρακάτω φωτογραφίες: μποτάκι-loafers για τη δουλειά, μποτάκι για τις αποδράσεις, loafers για τις αποδράσεις, wing tip για τις αποδράσεις, loafers για τη δουλειά, oxford για τη δουλειά, oxford για τις αποδράσεις, wing tip για τη δουλειά.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b