MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Best Post Awards 2009 από την LG

Η LG Electronics Ελλάς διοργάνωσε τα βραβεία “Best Post Awards 2009”, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στο Nixon. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής της LG, ήταν η στήριξη της ελληνικής blog-όσφαιρας και η βράβευση των καλύτερων δημοσιεύσεων στα ελληνικά blogs για το 2009, μέσω ψηφοφορίας.

Monopoli Team

Ο διαγωνισμός διεξήχθη σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε μέσα από τον δικτυακό τόπο www.bestpostawards.gr όπου οι χρήστες πρότειναν τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα σε καθεμία από τις πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες. Στη δεύτερη φάση οι χρήστες ψήφισαν τα αγαπημένα τους posts ανά κατηγορία, αναδεικνύοντας τους 5 καλύτερους. Οι πέντε κατηγορίες του διαγωνισμού ήταν οι εξής: περιβάλλον, μηχανοκίνηση, πολιτισμός, ταξίδια και τεχνολογία. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αφού προτάθηκαν 295 posts στις πέντε κατηγορίες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 40000 page views. Επιπλέον, πάνω από 1400 εγγεγραμμένοι χρήστες ψήφισαν τα προτεινόμενα blog posts και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν χρήστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πέντε πρώτοι τυχεροί νικητές κέρδισαν την Slim LED LCD οθόνη W86L 24 της LG και οι υπόλοιποι δέκα νικητές στη 2η και 3η θέση παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα.

Στόχος της LG Electronics είναι τα βραβεία “Best Post Awards” να πραγματοποιηθούν και το 2010 και να εδραιωθούν ως ετήσιος θεσμός για την online κοινότητα.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις