MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτυ της πόλης!

Χορέψτε απενοχοποιημένα στην πιο “πολύχρωμη” εποχή του χρόνου!

Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτυ της πόλης! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το καλεντάρι των αποκριάτικων εκδηλώσεων περιλαμβάνει τις καθιερωμένες φιέστες των Δήμων αλλά και θεματικά μασκέ πάρτυ στα clubs της πόλης.

Φυσικά η Πάτρα ήταν και παραμένει η ελληνική πρωτεύουσα του καρναβαλιού με ποικίλες εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων την Κυριακή 14/2. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site http://www.carnivalpatras.gr/.

Λίγη από τη δόξα της επιχειρεί να κλέψει και το Λουτράκι που τα τελευταία χρόνια πλασάρεται ως καρναβαλικός προορισμός με πιο (λαϊκο) pop διαθέσεις. Φέτος στο μενού των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται συναυλίες με τους Μύρωνα Στρατή (13/2) και Γιώργο Μαζωνάκη (14/2)

Όσον αφορά τα αθηναϊκά δρώμενα, την τελευταία εβδομάδα των Αποκριών, ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 13/2
Κολωνάκι, ώρα 13:00 – Συναυλία jazz με την Big Band των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων
Σύνταγμα, ώρα 13:00 – Πάρτυ σε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό σταθμό “Athens Radio Dee Jay”
Μοναστηράκι, ώρα 18:00 – Συναυλία με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων

Κυριακή 14/2
Θησείο, ώρα 11:30 – Έντεχνες και rock μπαλάντες με τους “Crescendo the Band”
“Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, ώρα 19:00 – “Ένα πιάνο και 14 φωνές”, μουσική βραδιά με νέους καλλιτέχνες, σε συνεργασία με το 3o Δημοτικό Διαμέρισμα
Μοναστηράκι, ώρα 20:00 – Συναυλία με το συγκρότημα βραζιλιάνικων κρουστών “Samba…more samba”

Πολλά bar και club της πρωτεύουσας διοργανώνουν πάρτυ:

Παρασκευή 5/2 το Floral / Books + Cofgee (Θεμιστοκλέους 80, Πλ. Εξαρχείων) διοργανώνει μασκέ πάρτυ που περιλαμβάνει face painting, σφηνάκια, ξέφρενες μουσικές και πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Σάββατο 6/2 στην αίθουσα Ολυμπία στο Divani Caravel και ώρα 21.30, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε την παρτενέρ σας στον ετήσιο χορό του ελληνοβραζιλιάνικου συλλόγου!

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, το Enzzo de Cuba (Αγ. Παρασκευής 70, Μπουρνάζι) δεν θα μπορούσε να μην έχει salsa weekend, για εσάς που ξέρετε και για εσάς που θέλετε να μάθετε να χορεύετε salsa. Αλλά και από 12 έως 14 του μηνός θα μπορέσετε να απολαύσετε το Brazil Samba Show με Βραζιλιάνες χορεύτριες και Λατίνους χορευτές.

Tην Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίουτο “σινεφίλ” bar-restaurant Black Duck (ΧρήστουΛαδά 9α, 210 3234760) έχει μασκέ πάρτυ με τίτλο: «I like to movie movie!» και εμπνεύσεις από τηηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς σταρ.

Το Σάββατο 13/2 στις 22.00 και την Κυριακή 14/2 στις 17.30 το Lounge Bar Nargile (Χαριλάου 50, Κεφαλάρι) παρουσιάζει DJ’S sets και χορευτές για το αποκριάτικο πάρτυ του.

Την Κυριακή 14/2 αν βρεθείτε στο Baraonda (Τσόχα 43) σας περιμένουν special αποκριάτικες μουσικές.

Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b