MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Love Bites σε 5 κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας

Gourmet απολαύσεις ειδικά για τη βραδιά των ερωτευμένων

Love Bites σε 5 κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου πλησιάζει, και ο έρωτάς σας αξίζει το καλύτερο: 5 προτάσεις για να δειπνήσετε με το ταίρι σας σε top εστιατόρια της Αθήνας.


Dionysos
Ροβέρτου Γκάλλι 43
Με φόντο τον ιερό βράχο και το φως της Ακρόπολης, ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας επιμελείται το πιο ρομαντικό δείπνο για δύο, το οποίο ξεκινάει με ένα ποτήρι σαμπάνιας με κόκκινα φρούτα του δάσους. Το δείπνο συνεχίζεται με σούπα ρίζας μαϊντανού με τριαντάφυλλα αστακού και πέταλα λουλουδιών, φρέσκα σπαράγγια με σπιτικό καπνισμένο σολομό σε κρέμα χαβιαριού, ριζότο γλυκοκολοκύθας με καπνιστό ελάφι, φιλέτο λαβράκι σε κρούστα λεμονιού με σάλτσα μανταρινιού, και τέλος σορμπέ ροδιού. Η πρόταση του chef για το κυρίως πιάτο, είναι μενταγιόν φιλέτου γάλακτος με μανιτάρια, σάλτσα μαδέρας και πατάτες αμυγδάλου. Το επιδόρπιο δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μια καρδιά σοκολάτας, που επιφυλάσσει και μια έκπληξη! 
Η τιμή είναι 90 ευρώ κατ’ άτομο (χωρίς το κρασί).
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τα : 210 9233182, 210 9231936.

 

Sale & Pepe
Αριστίππου 34, Κολωνάκι
5 πιάτα για “gourmet ερωτευμένους” προτείνει το γνωστό εστιατόριο, με την επιμέλεια του σεφ Ivan Ottaviani. Το ρομαντικό αυτό δείπνο ξεκινάει με Velouté από σπανάκι και αμπελοφάσουλα, και ζεστή σαλάτα από ψητές αγκινάρες με μικρά λαχανικά εποχής σε σάλτσα Bagna Cauda και Polenta. Συνεχίζει με Ravioli γεμιστά με τυρί σπηλαίων & πράσινα σπαράγγια, ή Paccheri di Gragnano με βοδινό ragù και μπεσαμέλ. Για το κυρίως, απολαύστε Φασιανό γεμιστό με κάστανα, και pancetta με μανιτάρια μορχέλλες και sauce Vin Santo, ή ’γριο λαβράκι με μαριναρισμένο φοινόκιο και σπιτικό αυγοτάραχο. Τέλος, ο «gourmet θεός έρωτας» σας γλυκαίνει με Τάρτα από ανθότυρο, αμύγδαλο και λεμόνι, με παγωτό γιαούρτι ή Cannoli, γεμιστά με ανθότυρο και αποξηραμένα φρούτα με σάλτσα σοκολάτα. Η τιμή κατ’ άτομο είναι 74 ευρώ.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το 210 7234102.

 

Cilentio
Μαντζάρου 3 & Σόλωνος 54
Στο εστιατόριο Cilentio θα μεταφερθείτε με μία υπεπολυτελή λιμουζίνα Lincoln 10 μέτρων. Αφού διασχίσετε τη ρομαντική Αθήνα και φτάσετε στο εστιατόριο θα σας προσφέρουν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Έπειτα θα αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και θα απολαύστε το ρομαντικό μενού του εστιατορίου. Το ειδικό μενού των πέντε πιάτων ξεκινά με σούπα μπρόκολο με αφρό από καπνιστό προσούτο, τερίνα καπνιστού σολομού με Vinaigrette παπάγιας, πιτάκι topinambour με γαρίδες και sauce bisque, συνεχίζει για κυρίως πιάτο με Φιλέτο πάπιας με σάλτσα αγριοκέρασου σε στρώμα από πουρέ μελιτζάνας ή φιλέτο σολομού με αρωματισμένη κρούστα,
sauce από πορτοκάλι και 5 μπαχαρικά και ολοκληρώνεται με Μιλφέιγ με λευκή σοκολάτα Valrhona και φρούτα του δάσους.


GB corner (Μεγ. Βρετάννια)
Πλατεία Συντάγματος
Το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου διαμόρφωσε το μενού του ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το οποίο ξεκινά με ζεστά καπνιστά χτένια με σαλάτα από κολοκάσι και ντρέσινγκ φουντουκιού. Συνεχίζει με φιλέτο από καλκάνι με τάρτα από πατάτα, και πράσο και beurre blanc με χαβιάρι Sevruga. Το κυρίως πιάτο είναι μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα μαύρης τρούφας, κανελόνια γεμιστά με άγρια μανιτάρια και foie gras με σος τρούφας. Το επιδόρπιο είναι παρφέ ροζέ σαμπάνιας με ραβεντί ποσέ και βατόμουρα. Η τιμή είναι 75 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει καφέ ή τσάι και σοκολατάκια.
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 3330750.

Matsuhisa Athens (Astir Palace Resort)
Απόλλωνος 40
Το επιτελείο των chef του γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείο ετοίμασε ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου το Special Omakase for St. Valentines που περιλαμβάνει χτένια τιραντίτο, λεπτές φέτες τόρο με πικάντικη μίσο

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b