MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παπούτσια ECCO: εμπνευσμένα από τη φύση

Τα παπούτσια ECCO δίνουν έμφαση και στην εμφάνιση αλλά και στον πρωταρχικό στόχο του παπουτσιού: να προστατεύει και να μεταφέρει. Νέες ιδέες και νέα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για να αποδοθεί σωστά η σχεδιαστική φιλοσοφία και η τεχνική προσέγγιση.

Monopoli Team

Η κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2010 είναι εμπνευσμένη από άλλες εποχές αλλά προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα. Μερικά από τα προϊόντα είναι τα εξής:

Το ECCO® Oslo είναι ένα κομψό, χαμηλό παπούτσι. Την κλασική γραμμή του συμπληρώνει το εσωτερικό, το οποίο προστατεύει το πόδι από την υγρασία και του επιτρέπει παράλληλα να αναπνέει.

Το ECCO® Trentino συνδυάζεται άψογα με κοστούμι. Το μπροστινό κομμάτι των δακτύλων είναι επιμηκυμένο και η σόλα είναι ενισχυμένη και μονοκόμματη. Αυτό εξασφαλίζει και άνεση αλλά και στυλ για τον σύγχρονο άνδρα. Οι δερμάτινες και αφαιρούμενες σόλες που έχουν χρησιμοποιηθεί, προστατεύουν από την υγρασία και μεγιστοποιούν την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του παπουτσιού.

Το ECCO® Veloce είναι μοντέρνο και ροκ, και ιδανικό για casual εμφανίσεις. Διαθέτει φόδρα ενάντια στην υγρασία και είναι ιδιαίτερα μαλακό στο περπάτημα.

Το ECCO® Stripe είναι αθλητικό, καθημερινό παπούτσι. Είναι ελαφρύ και μαλακό και διαθέτει δερμάτινη φόδρα που υπόσχεται άνεση και ελαστικότητα στο περπάτημα.

Την ολοκληρωμένη συλλογή ECCO μπορείτε να βρείτε στα NotosGalleries ( Αθήνα) και σύντομα στα καταστήματα ECCO :

• Αθήνα – Πατησίων 115 τηλ. 210-8254654

• Πάτρα – Αγίου Νικολάου 31 τηλ. 2610-224146

Περισσότερα από Αγορές