MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πικάπ Ion: Κατεβάστε τα βινύλια απ’ το ράφι…

Και αντιγράψτε τα στον υπολογιστή σας με ποιότητα ψηφιακού ήχου.

Πικάπ Ion: Κατεβάστε τα βινύλια απ’ το ράφι… - Monopoli.gr
Monopoli Team

Αν -όπως κι εμείς-  είστε… κάποιας ηλικίας κι έχετε μεγαλώσει διαθέτοντας ένα μεγάλο μέρος από το χαρτζιλίκι ή το μισθό σας για την αγορά δίσκων βινυλίου….

Αν «κλαίτε» ακόμα επειδή οι εκατοντάδες δίσκοι σας βγήκαν πρόωρα στη σύνταξη προς χάριν της ευκολίας -και του ανώτερου ήχου- ενός CD ή ενός ψηφιακού αναπαραγωγέα και τώρα σας πιάνουν χώρο στο σύνθετο…

 

Αν, τέλος, μπορείτε να διαθέσετε τον απαιτούμενο χρόνο…

Ψάξαμε και βρήκαμε για σας την ευκολότερη λύση: τα πικάπ μετατροπής ION.

Με ένα από αυτά, το όνειρο σας να μεταφέρετε όλη τη μουσική συλλογή σας στον υπολογιστή, στο MP3 ή σε CD, μπορεί επιτέλους να γίνει πραγματικότητα. Με τη βοήθεια λογισμικών που σας παρέχονται μπορείτε να αντιγράψετε και να αρχειοθετήσετε τους δίσκους ή τα σινγκλ σας στον υπολογιστή σας (PC ή Mac) και από εκεί να τα μεταφέρετε σε MP3 player ή σε CD και μάλιστα, με ποιότητα ψηφιακού ήχου.

 

Το λογισμικό  EZ Vinyl Converter 2 διευκολύνει την μεταφορά της μουσικής και την αυτόματη αναζήτηση από το διαδίκτυο πληροφοριών για το άλμπουμ και τον καλλιτέχνη καθώς και album art, μέσω ανάλυσης του δίσκου σας από την τεχνολογία   Gracenote. Το  λογισμικό Audacity ασχολείται με το να μειώσει τον θόρυβο και τις παραμορφώσεις για πολύ καθαρό αποτέλεσμα.

 

Αν πάλι, δε θέλετε ούτε καν να μπείτε στη διαδικασία σύνδεσης με τον υπολογιστή και διαθέτετε iPod, εκτός από τις παραπάνω δυνατότητες, το μοντέλο LP DOCK σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη μουσική σας απευθείας στο iPod που θα έχετε προηγουμένως τοποθετήσει στην ειδική υποδοχή που διαθέτει. Επιπλέον, μέσω της εισόδου σύνδεσης με κασετόφωνο, μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική και από τις κασέτες σας!

 

Για τους πιο παραδοσιακούς που είναι ακόμα «κολλημένοι» με τα CD, ένα νέο προϊόν της ΙΟΝ, το LP 2 CD, σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα βινύλιά σας σε CD εύκολα και χωρίς να χρειάζεται η μεσολάβηση υπολογιστή: απλά βάλτε ένα κενό CD στην θήκη που υπάρχει πάνω στο ίδιο το πικάπ, πατήστε το κουμπί «record» κι αφήστε τη συσκευή να φροντίσει για όλα τ’ άλλα.

Όσο για το κόστος: Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα βρήκαμε στο pixmania.com με τιμές 189 για το LP DOCK και 546 για το LP 2 CD.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b