MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
21
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

  Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα επαγγελματικά ταξίδια;

  Η οικονομική κρίση δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον κλάδο των επαγγελματικών ταξιδιών. Το 2009 οι εταιρικές δαπάνες για επαγγελματικά ταξίδια περιορίστηκαν σημαντικά και όλα δείχνουν ότι και το 2010 η αγορά θα κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς. Το βέβαιο είναι ότι όσοι ταξιδεύουν θα πρέπει πλέον να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικοί στις συναντήσεις τους διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις τους στο λιγότερο δυνατό χρόνο. 

  Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα επαγγελματικά ταξίδια; - Monopoli.gr
  Monopoli Team

  Πως θα καταφέρετε να κάνετε τις δουλειές σας άνετα με το budget «ψαλιδισμένο» χωρίς να φορτωθείτε με επιπλέον άγχος; Απλά σημειώστε τους παρακάτω κανόνες:

  O χρόνος είναι χρήμα
  Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας παρέχουν οι νέες τεχνολογίες και μειώστε δραστικά το χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο αποφεύγοντας τις χρονοβόρες ουρές στο check in. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε on-line check in ή ακόμα και Mobile check in (μέσα από το κινητό σας), επιλέγοντας ακόμα και τη θέση σας στο αεροπλάνο πολύ πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο. Εάν δε ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευές μπορείτε να πάτε κατ’ ευθείαν στην πύλη εισόδου της επιβίβασής σας.

  Βusiness class; όχι ευχαριστώ!
  Μπορεί για τα υπερατλαντικά ταξίδια οι διαφορές ανάμεσα στην πρώτη και την οικονομική θέση να είναι αισθητές, ωστόσο για τις κοντινές αποστάσεις σκεφτείτε πραγματικά αν αξίζει τον κόπο να επιβαρύνετε το budget σας με το κόστος της Business Class.

  Special offers και… πακέτα 
  Οι tour operators ισχυρίζονται ότι το 2010 οι τιμές διαμονής στα ξενοδοχεία θα μειωθούν σημαντικά, ενώ οι τιμές των πτήσεων θα αυξηθούν. Ωστόσο πολλές αεροπορικές εταιρίες προσφέρουν εξαιρετικές εκπτώσεις σε περιόδους με χαμηλή τουριστική κίνηση. Ψάξτε στις ιστοσελίδες τους, βρείτε πότε σας συμφέρει να ταξιδέψετε και προγραμματίστε ανάλογα τα επαγγελματικά σας meetings.

  Έξυπνα gadgets για συμφέρουσες μετακινήσεις
  Η χρήση διαφόρων ταξιδιωτικών ή χρηστικών gadgets μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα γι’ αυτό καλό θα ήταν να τα βάλετε στη ζωή σας. Το smart traveling επιβάλλει:
  Χρήση GPS: φορτώστε το GPS με χάρτες του προορισμού σας και καθορίστε τις διαδρομές που πρέπει να κάνετε. Έτσι, θα φτάσετε γρηγορότερα στον προορισμό σας.
  Οικονομικές κλήσεις μέσα από το skype. Εάν είστε στο εξωτερικό μπορείτε να μειώσετε στο ελάχιστο το κόστος των τηλεφωνικών κλήσεων χρησιμοποιώντας τα προγράμματα του skype. Με μια εξαιρετικά μικρή συνδρομή και εφόσον διαθέτετε laptop ή netbook και σύνδεση στο internet μπορείτε να καλείτε απεριόριστα σταθερά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο.

  Ελαφρύτερες αποσκευές
  Το επιπλέον βάρος των αποσκευών πληρώνεται ακριβά και για να το αποφύγετε είναι σημαντικό να παίρνετε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα. Κάντε μία λίστα όσων χρειάζεστε για να μην καταλήξετε να προσθέτετε πράγματα τελευταία στιγμή και να αυξάνετε το βάρος της βαλίτσας σας. Επίσης, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τρένο ή λεωφορείο, πάρτε μαζί σας μία βαλίτσα- σακίδιο που να μπορείτε να τη φορτώσετε στην πλάτη σας. Οι μετακινήσεις σας θα γίνουν πολύ ευκολότερες!

  Ταξιδιώτες με οικολογική συνείδηση
  Το ότι ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους δε σημαίνει ότι ξεχνάτε τους κανόνες που διέπουν το «οικολογικό ζειν», που συνήθως στοιχίζει και φθηνότερα. Για παράδειγμα εάν έχετε τη δυνατότητα επιλογής προτιμήστε τις απευθείας πτήσεις καθώς απελευθερώνουν λιγότερα καύσιμα στην ατμόσφαιρα απ’ όσα οι πτήσεις με στάσεις ενώ για τις μετακινήσεις σας χρησιμοποιήστε τα δημόσια μέσα μεταφοράς, αντί για αυτοκίνητα ή ταξί. Κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο χρησιμοποιείστε τις πετσέτες σας πάνω από μία φορά, κλείστε τα φώτα στο δωμάτιό σας, μη σπαταλάτε πολύ νερό όταν κάνετε μπά

  Περισσότερα από Προορισμοί
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast