MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Πράσινα κινητά” από τη Sony Ericsson

H Sony Ericsson δημιούργησε τα κινητά Hazel και Elm καθώς και το ασύρματο ακουστικό Bluetooth τα οποία ανήκουν στην κατηγορία Green Heart. H ιαπωνικo-σουηδική κοινοπραξία συμβάλλει μ’ αυτόν τον τρόπο στην όσο το δυνατόν λιγότερη ρύπανση του περιβάλλοντος προσφέροντας παράλληλα κινητά με άψογο σχεδιασμό και λειτουργικότητα.

Monopoli Team

Τα δύο κινητά είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό και διαθέτουν φορτιστή χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Επιπλέον διαθέτουν ηλεκτρονικές αντί για χάρτινες οδηγίες χρήσης, μικρή συσκευασία, ενώ με την εφαρμογή Walk Mate Eco βοηθούν τον καταναλωτή να καταλάβει ότι κάνει καλό στο περιβάλλον όταν περπατάει αντί να χρησιμοποιήσει κάποιο μεταφορικό μέσο. Επίσης διαθέτουν: Υψηλή ποιότητα ήχου με τις λειτουργίες noise shield, clear voice και intelligent volume adaptation.
– Σχεδιασμός human curvature με εργονομικό πληκτρολόγιο που χωράει στην παλάμη του χεριού
– Εύκολη μετάβαση και εναλλαγή μεταξύ Facebook, myspace και Twitter
– Φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel με αυτόματη εστίαση
– Αναζήτηση Google και Google Maps, Wisepilot, πλοηγός turn-by-turn με AGPS και 10 μέρες δωρεάν πρόγνωση καιρού με το Accuweather
– Media player

Το Bluetooth VH700 διαθέτει διπλό μικρόφωνο, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Noise Shield, φιλτράρει τους εξωτερικούς θορύβους, ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί στο συνομιλητή σας αλλά και από εσάς. Όλα τα παραπάνω προϊόντα κατασκευάζονται με όσο το δυνατόν μικρότερη εκμετάλλευση του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, για την κατασκευή των προϊόντων χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο πλαστικό και υδατοδιαλυτά χρώματα. Στην ίδια φιλοσοφία βασίζεται και η συσκευασία των προϊόντων, η οποία είναι πλέον μικρότερου όγκου, ενώ το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης ενσωματώνεται από τώρα και στο εξής στο τηλέφωνο. Οι φορτιστές ταξιδίου συμμορφώνονται πλέον με το πρότυπο Energy Star V για όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ενώ πλέον όλα τα τηλέφωνα της εταιρείας δεν περιέχουν επικίνδυνα και τοξικά για το περιβάλλον υλικά στην κατασκευή τους. Δέσμευση της εταιρίας είναι να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τις λειτουργίες της κατά 20% και από τον κύκλο ζωής των προϊόντων κατά 15% μέχρι το 2015.

Το Elm θα είναι διαθέσιμο από το πρώτο τρίμηνο του 2010 και το Hazel το δεύτερο τρίμηνο του 2010, σε μαύρο και ροζ.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b