MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Black tie ή casual; Πώς να ντυθείτε στα γιορτινά πάρτυ

Τα Χριστούγεννα οι προσκλήσεις σε πάρτυ αφθονούν, αλλά η καθεμιά έχει τις δικές της στυλιστικές απαιτήσεις. Είτε πρόκειται για το πάρτυ της εταιρείας, είτε για ένα επίσημο ρεβεγιόν, τα ενδυματολογικά σας αντανακλαστικά πρέπει να βρίσκονται σε τοπ φόρμα!

Black tie ή casual; Πώς να ντυθείτε στα γιορτινά πάρτυ - Monopoli.gr
Monopoli Team

Πάρτυ εταιρίας

Η εορταστική περίοδος είναι η στιγμή να χαλαρώσετε και να δείξετε το πιο ευχάριστο πρόσωπό σας. Όταν όμως η εταιρεία σας διοργανώνει το χριστουγεννιάτικό της πάρτυ, δεν πρέπει να το παρακάνετε. Υπερβολές στη συμπεριφορά αλλά και στο ντύσιμο, δεν αρμόζουν στην περίσταση. Για το εταιρικό πάρτυ ντυθείτε όπως θα ντυνόσασταν μία συνηθισμένη μέρα στη δουλειά, αλλά προσθέστε μια λεπτομέρεια που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας γούστο (μια όχι και τόσο αυστηρή γραβάτα για παράδειγμα).

Αν το κοστούμι που θα φορέσετε το έχετε ξαναβάλει στη δουλειά σας, τότε φορέστε ένα πουκάμισο με πιο τολμηρό χρώμα ή μια πιο τολμηρή γραβάτα, αλλά όχι και τα δύο μαζί.

Γενικά θυμηθείτε ότι ακόμα και στο εταιρικό πάρτυ μπορεί να κρίνεστε για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σας. Επειδή δεν θέλετε να ρισκάρετε την προαγωγή σας, μην ντυθείτε φανταχτερά ή εντελώς αδιάφορα. Επίσης, μην κουρευτείτε ή αλλάξετε το look σας πριν το εταιρικό πάρτυ. Καλύτερα να το κάνετε από το νέο έτος.

Φιλική ή οικογενειακή έξοδος

Σίγουρα οι φίλοι σας ή οι συγγενείς σας θα διοργανώσουν ένα δείπνο ή ένα πάρτυ, κι αν και δεν θέλετε να ντυθείτε επίσημα, σίγουρα θέλετε να ντυθείτε ωραία. Απλά φροντίστε το στυλ σας να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμό σας. Για παράδειγμα: ένα σουέντ ή κοτλέ σακάκι συνδυάζεται όμορφα με σκούρο τζην παντελόνι ή με υφασμάτινο και μαύρα παπούτσια ή loafers (ξεχάστε τα αθλητικά παπούτσια, είναι μόνο για το γυμναστήριο).

Επίσημη έξοδος

Όταν έχετε μια επίσημη έξοδο, μπορείτε μεν να φορέσετε ένα μαύρο σας κοστούμι, αλλά η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα σμόκιν. Επιμείνετε στο κλασικό μαύρο χρώμα και μην κάνετε υπερβολές (π.χ. κόκκινη γραβάτα) επειδή είναι Χριστούγεννα!

 

Ρούχα και αξεσουάρ που θα σας λύσουν τα χέρια

Σκούρο μπλε κοστούμι
Είναι διαχρονικό αλλά παραμένει μοντέρνο και σας λύνει τα χέρια για πολλές εμφανίσεις σας. Μπορείτε να φορέσετε μόνο το σακάκι με τζιν για μια πιο casualεμφάνισή σας ή όλο το σετ για ένα κομψό και εντυπωσιακό στυλ για τις πιο formal εμφανίσεις σας.

Δύο ρολόγια
Ένα μοντέρνο και λειτουργικό ρολόι που φοράτε καθημερινά και ένα που θυμίζει παλιά εποχή είναι απαραίτητα για τις γιορτές. Το πρώτο το φοράτε για τις απλές εμφανίσεις σας, το δεύτερο για τις πιο επίσημες, καθώς προσδίδει αριστοκρατικό και κομψό τόνο.

Σκούρο τζην
Το σκούρο μπλουτζήν είναι πιο κομψό από τα υπόλοιπα και φοριέται πιο άνετα για το εορταστικό σας ντύσιμο. Επιπλέον, φορώντας το αισθάνεστε άνετος, είστε όμως και εμφανίσιμος!

Ασπρο Πουκάμισο
Είναι απολύτως απαραίτητο κατά τη διάρκεια των γιορτών και όχι μόνο. Έχετε στην ντουλάπα σας άσπρα πουκάμισα με διαφορετικό γιακά το καθένα, ώστε να έχετε επιλογές ως προς το με τι θα τα συνδυάσετε.

Κασμιρένιο Πουλόβερ
Είναι ζεστό και άνετο και φοριέται όλες τις ώρες. Ιδανικό και για τη δουλειά αλλά και για βραδινό εορταστικό ποτό ή δείπνο. Προσοχή! Τα πουλόβερ με χριστουγεννιάτικα σχέδια είναι μόνο για καλτ χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Έλενα Τσαφταρίδη

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b