MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά!

Ποιος είπε ότι τα αξεσουάρ είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση; Και οι άνδρες οφείλουν να δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες που μπορούν ν’ απογειώσουν το στυλ τους. Συμπληρώστε το καθημερινό σας ντύσιμο με αξεσουάρ-status symbols!

Monopoli Team

Τα απαραίτητα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας και “αναβαθμίζουν” αυτομάτως το look σας, είναι τα εξής:

  1. Κασμιρένιο κασκόλ
    Από τα πιο βασικά αξεσουάρ στο ανδρικό ντύσιμο, τα κασμιρένια κασκόλ εκτός από ζεστασιά και άνεση, προσδίδουν στυλ στην εμφάνισή σας. Αν και είναι σημαντικά ακριβότερα από τα συνθετικά ή τα μάλλινα, είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε.
  2. Δερμάτινα γάντια
    Είναι κλασικά και πάντα στη μόδα. Προτιμήστε τα δερμάτινα γάντια με μάλλινη επένδυση, που κρατούν τα χέρια σας πάντα ζεστά και μπορούν να φορεθούν με οτιδήποτε!
  3. Γυαλιά ηλίου
    Απαραίτητο αξεσουάρ, ειδικά για την ηλιόλουστη χώρα μας. Τα aviator ταιριάζουν περισσότερο σε νεαρές ηλικίες, ενώ οι μεγαλύτεροι προτιμήστε πιο κλασικά σχέδια.
  4. Ομπρέλα
    Οι καλύτερες ομπρέλες είναι οι μικρές, που μεταφέρονται εύκολα. Ωστόσο, η εικόνα ενός τζέντλεμαν με μια κλασική ομπρέλα είναι πάντα στη μόδα και γοητευτική.
  5. Τσάντα λάπτοπ
    Φαίνεται πως στις μέρες μας όλοι έχουμε έναν φορητό υπολογιστή. Κι ευτυχώς οι τσάντες λάπτοπ εξελίχθηκαν από βαρετές και χοντροκομμένες σε μοντέρνες και στυλάτες. Με μια τσάντα λάπτοπ λύνεται και ένα άλλο “αιώνιο” πρόβλημα των ανδρών: πού να αποθηκεύετε τα πράγματά σας (κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό)!

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b