MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Motorola AURA Diamond Edition: κινητό-κόσμημα

Το νέο AURA Diamond Edition της Motorola είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από χρυσό 18 καρατίων, 34 διαμαντιών και οθόνης από ζαφείρι. Συνδυάζει το design και την τεχνολογία του AURA με την πολυτέλεια του χρυσού και των πολύτιμων λίθων, για τη δημιουργία ενός πραγματικά κομψού κινητού τηλεφώνου.

Monopoli Team

Επιχρυσωμένη με χρυσό 18 καρατίων, η συσκευή είναι στολισμένη με 30 διαμάντια τοποθετημένα στο πάνω και κάτω μέρος της στεφάνης. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο, με Café Brown φινίρισμα. Στο κέντρο του υπάρχει το πλήκτρο πλοήγησης χρυσού 18 καρατίων με 4 ακόμα διαμάντια τοποθετημένα σταυρωτά σε μορφή πυξίδας.

Η πρώτη στο κόσμο κυκλική οθόνη είναι καλυμμένη με φακό Grade 1,62 καρατίων ζαφείρι, ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά σε γρατζουνιές. Η χάραξη στο «σώμα» της συσκευής είναι καλυμμένη από το ίδιο προστατευτικό υλικό που χρησιμοποιείται στην υψηλή ωρολογοποιία. Κάθε μία από τις συσκευές της συλλογής AURA της Motorola θυμίζει ένα πολυτελές ρολόι με κυκλική liquid-crystal οθόνη, που αποτελείται από 16 εκατομμύρια χρώματα και ανάλυση 300dpi. Στο εσωτερικό, περισσότερα από 700 ξεχωριστά κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των ελβετικών βασικών κομματιών, συνθέτουν την προηγμένη μηχανική του.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b