MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Motorola ΖΝ300: Live & share!

Τις πιο εξελιγμένες δυνατότητες ψηφιακής απεικόνισης και social networking διαθέτει το νέο μοντέλο της Motorola ΖΝ300.

Motorola ΖΝ300: Live & share! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Με το νέο ΖΝ300 έχετε την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μια ψηφιακή κάμερα, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένο με στοιχεία ελέγχου και χαρακτηριστικά για να μπορείτε να αποτυπώνετε τις αγαπημένες στιγμές της ημέρα και να τις μοιράζεστε οποιαδήποτε στιγμή. Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο με την 3.1 megapixel κάμερα με LED flash, 8x ψηφιακό zoom και επιλογές. Με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες social networking προ-εγκατεστημένες στην συσκευή, συνδέεστε στα αγαπημένα σας site και μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, postings, με μια μόνο κίνηση.

Το ΖΝ300 συνδυάζει όλες τις γνωστές δυνατότητες μιας digital κάμερας με νέα, δυνατά χαρακτηριστικά:

-Αποτυπώστε τις αναμνήσεις σας σε καθαρές εικόνες ή βίντεο, με την κάμερα 3.1 megapixel, το LEDflash, το 8xdigitalzoom και τις επιλογές επεξεργασίας.

-Ένα πλήκτρο αποκλειστικά αφιερωμένο στην λειτουργία της κάμερας φέρνει στη συσκευή όλη την ευκολία χρήσης μιας απλής digital κάμερας

-Ειδικά φωτιζόμενα πλήκτρα ελέγχου εμφανίζονται για να διευκολύνουν την χρήση της κάμερας.

-Το ΖΝ300 δημιουργήθηκε για να σας διευκολύνει να συνδεθείτε, να αιχμαλωτίσετε και να μοιραστείτε τις στιγμές σας με τον κόσμο.

-Οι προεγκατεστημένες υπηρεσίες social-networking, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και βίντεο μόνο με ένα κλικ.

-Το ΖΝ300 με την αποκλειστική τεχνολογία CrystalTalk της Motorola προσφέρει πιο καθαρές συνομιλίες, ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b