MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα παπούτσια φετίχ του Jimmy Choo στα H&M

Το Νοέμβριο σε 200 καταστήματα H&M στον κόσμο

Τα παπούτσια φετίχ του Jimmy Choo στα H&M - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο διάσημος οίκος παπουτσιών και αξεσουάρ συνεργάζεται με τη H&M και λανσάρουν μια προσιτή σειρά που θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 14 Νοεμβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που η Η&Μ συνεργάζεται με μια μάρκα αξεσουάρ, και για να εορταστεί η συνεργασία, η εταιρεία Jimmy Choo θα επεκτείνει το σχεδιαστικό της όραμα με μια γυναικεία συλλογή ρούχων για την Η&Μ, που θα συμπληρώσει την γκάμα των αξεσουάρ. Επιπλέον, το συναρπαστικό νέο είναι το γεγονός ότι η συνεργασία περιλαμβάνει και μια ανδρική συλλογή με παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.

«Αισθανόμαστε προνομιούχοι που συγκαταλεγόμαστε στα μεγάλα ονόματα της μόδας, που έχουν συνεργαστεί με την Η&Μ και που σχεδιάζουμε μια συλλογή που απευθύνεται σε γυναίκες που ξέρουν από μόδα και είναι καλά ενημερωμένες, αλλά και για το γεγονός ότι θα συμπεριλάβουμε και κάποια πολύ ωραία κομμάτια για άνδρες. Η Jimmy Choo θα φέρει στην Η&Μ μια στυλάτη, πρωτοποριακή, προσιτή και λαμπερή συλλογή – τα τέλεια κομμάτια για πάρτι που μπορεί να αγοράσει κανείς τώρα και να φορέσει το ίδιο βράδυ!», λέει η Tamara Mellon, Ιδρύτρια και Πρόεδρος της εταιρείας Jimmy Choo.

«Λατρεύουμε τα παπούτσια και τις τσάντες Jimmy Choo. Είναι λαμπερά και σέξι και προσθέτουν αμέσως στυλ ακόμα και στα πιο απλά ντυσίματα. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλέψαμε με τα ρούχα σαν αξεσουάρ για τα παπούτσια και τις τσάντες, παρά το αντίστροφο. Αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα συναρπαστική γιατί είναι η πρώτη μας συλλογή με σχεδιαστή παπουτσιών. Είναι χαρά μας που μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας παπούτσια και τσάντες ενός κορυφαίου σχεδιαστή στους πελάτες μας», αναφέρει η Margareta van den Bosch, σύμβουλος δημιουργικού της Η&Μ.

Από τότε που ξεκίνησε το 1996, η εταιρεία Jimmy Choo έχει σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε η φίρμα έχει γίνει συνώνυμη της ευρύτερης κουλτούρας – πείτε «Jimmy Choo» και όλοι θα καταλάβουν ότι μιλάτε για παπούτσια. Στο Χόλυγουντ, τα παπούτσια Jimmy Choo αποτελούν πλέον μέρος κάθε επίσημης εκδήλωσης και έχουν φορεθεί στις απονομές των Όσκαρ από βραβευμένες ηθοποιούς όπως, μεταξύ άλλων, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Χάλι Μπέρι και η Χίλαρυ Σουάνκ. Τα διάσημα παπούτσια Jimmy Choo θα αποτελέσουν τον πυρήνα της αποκλειστικής συλλογής για την Η&Μ, και όχι μόνο: η εταιρεία Jimmy Choo έχει γίνει επίσης γνωστή για τις τσάντες της, και για την Η&Μ θα υπάρχει μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ για να αποκτήσει κανείς το look της πολυτέλειας. Με τα γυναικεία ρούχα και τα σχέδια για τους άνδρες, η εταιρεία Jimmy Choo θα χαρίσει πραγματικά τη λάμψη της νύχτας στην Η&Μ.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b