MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sotirio By Bvlgari: ένα ρολόι για τα 125 χρόνια του οίκου

Ο παγκοσμίου φήμης οίκος Bvlgari γιορτάζει φέτος τα 125 χρόνια από την ίδρυσή του και κυκλοφορεί ένα ρολόι πραγματικό κομψοτέχνημα!

Monopoli Team

Το Sotirio By Bvlgari κατασκευάστηκε προς τιμήν του ιδρυτή της εταιρίας, του ταλαντούχου Έλληνα αργυροχρυσοχόου Σωτήριου Βούλγαρη, που άφησε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ήπειρο και αποφάσισε να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στη Ρώμη. Με σκληρή δουλειά κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία και να κάνει όλο τον κόσμο να υποκλίνεται στην τέχνη του.

Το ξεχωριστό αυτό ρολόι διαμέτρου 42 mm είναι σε κλασική, παραδοσιακή γραμμή, με μια δόση μοντέρνου στοιχείου. Αυτό που το κάνει ιδιαιτέρως μοναδικό είναι ότι το πίσω μέρος ανοίγει σαν ένα ρολόι τσέπης και αποκαλύπτεται -μέσω ένος ζαφειρένιου κρυστάλλου- ο διακοσμημένος μηχανισμός BVL 250.

Το Sotirio θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, ροζ, κίτρινο και λευκό χρυσό, με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Λόγω του ιδιαίτερου και πρωτοποριακού σχεδιασμού του, θα διατεθούν μόνο 125 κομμάτια, ενώ η τιμή του θα αγγίζει περίπου τα 18,000 ευρώ. Αναμένεται να βγει στην αγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου 2009.

Τέλος, όσοι βρεθείτε στη Ρώμη αυτό το καλοκαίρι, αξίζει να επισκεφτείτε το Palazzo delle Esposizioni, όπου φιλοξενείται η αναδρομική έκθεση κοσμημάτων του οίκου Bvlgari, με τίτλο «Μεταξύ Ιστορίας και Αιωνιότητας 1884 – 2009». Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 125 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ των πολλών κοσμημάτων και ρολογιών, εκτίθενται επίσης σχέδια που ετοιμάστηκαν για διάσημους πελάτες του οίκου, όπως η Elizabeth Taylor.

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/VQR4h6mQyjQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές