MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κusovice Imperial: η αγαπημένη Τσέχα!

Η αυθεντική Pilsner μπίρα με παράδοση από το 1581

Κusovice Imperial: η αγαπημένη Τσέχα! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Για την ιστορία …
Η Krusovice Imperial είναι η πρώτη αυτοκρατορική μπίρα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όταν ο αυτοκράτορας Ροδόλφος ΙΙ έκανε την Πράγα πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, μαγεμένος από τη μοναδική γεύση της, το απαλό χρυσό χρώμα και τον πλούσιο αφρό της, αγόρασε το ζυθοποιείο της Krusovice και καθιέρωσε την περίφημη μπίρα του ως την επίσημη μπίρα του Αυτοκράτορα. Εκείνη την εποχή, η Πράγα έγινε το κέντρο της Ευρώπης και η Krusovice το κέντρο της ευρωπαϊκής ζυθοποιίας.

 

Μοναδική Premium Pilsner γεύση…
Η Krusovice εξακολουθεί να παράγεται, μέχρι και σήμερα, με υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ο λυκίσκος τύπου Saazer, το κριθάρι Μοραβίας και νερό από ιδιωτική πηγή. Μία πραγματική Τσέχικη Pilsner που εδώ και αιώνες συνδυάζει τη δεξιοτεχνία της ζυθοποίιησης της Βοημίας με την αυτοκρατορική χλιδή της Βιέννης που την καθιέρωσαν. Με μόλις 5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, η μοναδική της γεύση με τη χαρακτηριστική πικράδα της αυθεντικής Pilsner μπίρας, και το χρυσαφένιο χρώμα της, θυμίζουν ακόμη και σήμερα την αυτοκρατορική της καταγωγή.


Θα την βρείτε…
Σε επιλεγμένα εστιατόρια και bar σε συσκευασία φιάλης 330ml & 500ml – Βαρέλι 30lt. Σερβίρεται στους 3ο C και συνοδεύει ιδανικά πιάτα με βάση το κρέας ή το ψάρι, μαγειρεμένα με ιδιαίτερες συνταγές!

Περισσότερα από Αγορές