MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H “αγωνιστική” σειρά AMVOX στα καταστήματα ΠΑΤSEAS

H Jaeger-LeCoultre συνεργάζεται με την Aston Martin

H “αγωνιστική” σειρά AMVOX στα καταστήματα ΠΑΤSEAS - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο γνωστός Οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Jaeger–Le Coultre ανανέωσε τη συνεργασία του με την Aston Martin, για τα επόμενα τρία χρόνια ως Επίσημος «Watch Partner» της αγωνιστικής ομάδας Aston Martin Racing. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Jaeger–LeCoultre, θα παράγει μια ειδική σειρά από ρολόγια Aston Martin Racing, που θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο, στο διάσημο 24ωρο αγώνα του Le Mans, συμπληρώνοντας την ήδη υπάρχουσα σειρά που κυκλοφορεί σε περιορισμένες εκδόσεις.

Η Jaeger-Le Coultre συνεργάζεται, με επιτυχία, με την Aston Martin από το 2004, δημιουργώντας την σειρά AMVOX. Φέτος κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Ωρολογοποιίας η σειρά, συμπληρώθηκε από τα AMVOX 2 DBS Transponder, το πρώτο ρολόι στον κόσμο που κλειδώνει και ξεκλειδώνει την Aston Martin DBS, το AMVOX 2 Chronograph DBS και AVMOX 3 Tourbillon GMT.

Με την ανανέωση της σημαντικής αυτής συνεργασίας, ενδυναμώνονται οι ισχυροί δεσμοί ανάμεσα σε δύο κολοσσούς, με μακρόχρονη ιστορία, ίδιες αξίες και αρχές που μοιράζονται την προσήλωση τους σε νέες προκλήσεις.

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/VQR4h6mQyjQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές