MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jaeger-LeCoultre τα μοντέλα του 2009

Η νέα κολεξιόν παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Ωρολογοποιίας στη Γενεύη

Jaeger-LeCoultre τα μοντέλα του 2009 - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο γνωστός Οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Jaeger–LeCoultre παρουσίασε τη νέα κολεξιόν για το 2009 κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Ωρολογοποιίας, που διοργανώθηκε από 19 έως 23 Ιανουαρίου 2009, στη Γενεύη.

Στο υψηλής αισθητικής περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν εκτός από τη νέα κολεξιόν, περίπου 300 από τους 1.000 μηχανισμούς που έχουν δημιουργηθεί στα 176 χρόνια ιστορίας της Jaeger-LeCoultre, και να μυηθούν στο θαυμαστό κόσμο των ρολογιών από τους σχεδιαστές και τεχνίτες, που δούλευαν στο εργαστήρι που είχε ειδικά στηθεί μέσα στο χώρο.

Η νέα κολεξιόν περιλαμβάνει δύο νέες σειρές: τη Master Grande Tradition, την απόλυτη επιστροφή στην παράδοση και την ιστορία του Οίκου, που περιλαμβάνει τα ρολόγια «Master Grande Tradition Tourbillon à Quantième Perpétuel» και «Master Grande Tradition à Répétition Minutes» και τη σειρά Master Compressor Diving Navy SEAL’s, η οποία δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της ομάδας των Αμερικανικών Δυνάμεων Ναυτικού Navy SEAL’s και απευθύνεται στους πλέον απαιτητικούς δύτες και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Τα ρολόγια της σειράς θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένες εκδόσεις.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν και νέα μοντέλα στις ήδη υπάρχουσες σειρές. Τα ρολόγια Grande Reverso 976 και Grande Reverso 986 Duodate ήρθαν να συμπληρώσουν την πιο κλασσική γραμμή της Jaeger-LeCoultre, με δύο νέα μοντέλα σε μεγάλες διαστάσεις.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν ειδικές περιορισμένες εκδόσεις σε ρολόγια High Complication: το Master Minute Repeater Grande Feu, που αξιοποιεί μια εντελώς πρωτοποριακή τεχνολογία στο τρόπο δεσίματος της πλάκας του ρολογιού, το Master Minute Repeater Venus, με απεικονίσεις της Αφροδίτης από 8 διαφορετικούς πίνακες διάσημων ζωγράφων και το Master Grande Tourbillon Continents, που αποτελείται από 5 εκδόσεις, σε κάθε μία από τις οποίες απεικονίζεται μια ήπειρος. Τα μοντέλα αυτά αποτελούν την αποθέωση της ζωγραφικής στο χέρι σε ρολόγια.

Η σειρά AMVOX που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την AstonMartin, συμπληρώθηκε από τα AMVOX 2 DBS Transponder, το πρώτο ρολόι στον κόσμο που μπορεί να ελέγξει ένα αυτοκίνητο, αφού κλειδώνει και ξεκλειδώνει την Aston Martin DBS, το AMVOX 2 Chronograph DBS σε πλατίνα και ατσάλι και το AVMOX 3 Tourbillon GMT σε πλατίνα και high-techblackceramics.

Τέλος, η Jaeger-LeCoultre δε θα μπορούσε να ξεχάσει τις γυναίκες. Έρχεται λοιπόν να εδραιωθεί στη γυναικεία αγορά με τη δυναμική παρουσίαση δύο νέων μοντέλων, του Master CompressorDiving GMT Lady Ceramique και του Reverso Squadra Lady Duetto.

Η Jaeger-LeCoultre ανέδειξε για άλλη μια φορά ότι η δημιουργία ενός ρολογιού είναι συχνά ταυτόσημη με τη δημιουργία αριστουργημάτων τέχνης, ταιριάζοντας αρμονικά τη φινέτσα με την ακρίβεια που απαιτείται στο χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας.

Τα μοντέλα της Jaeger-LeCoultre  θα τα βρείτε στα καταστήματα ΠATSEAS. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.patseas.gr

Καταστήματα ΠΑΤSΕΑS
Λ. Κηφισίας 336 – Ψυχικό
Τηλ: 210 6717857-8, 210 6754650

Κυριαζή 30 & Αλωνίων, Κηφισιά
Τηλ: 2106236586

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/VQR4h6mQyjQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]