MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Giuliano Mazzuoli & Alfa Romeo λανσάρουν σπορ ρολόϊ

Στα πλαίσια της έκθεσης Ωρολογοποιίας Athina Fair που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2008, παρουσιάστηκε το νέο ρολόι της Giuliano Mazzuoli σε συνεργασία με την Alfa Romeo.

Monopoli Team

Tο νέο πρωτοποριακό σπορ ρολόι Contagiri 8C Competizione είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά η εταιρεία Giuliano Mazzuoli σε αποκλειστική συνεργασία με την Alfa Romeo στην πρόσφατη έκθεση Baselword στην Ελβετία. Το ρολόι παρουσιάστηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου κυριαρχούσε η παρουσία μίας Alfa Romeo 8C Competizione, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση του ρολογιού είναι άμεσα συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αφού κατασκευάζεται μόνο σε 500+1 αντίτυπα.

Το Contagiri, όπως υπονοεί και το όνομα του (Contagiri σημαίνει στροφόμετρο στα ιταλικά), αναπαριστά το στροφόμετρο του αυτοκινήτου, κατασκευάζεται στην Ελβετία και συνδυάζει το απαράμιλλο ιταλικό στιλ με το δυναμικό χαρακτήρα της Alfa Romeo. Η σχέση του οίκου Giuliano Mazzuoli με την Alfa Rοmeo είναι άλλωστε παλιά και ξεκινάει από την εποχή που ο Giuliano αγωνιζόταν και κέρδιζε έπαθλα με τα αγωνιστικά μοντέλα GTA της εταιρείας.

Λόγω περιορισμένου αριθμού κομματιών που αναλογούν στην ελληνική αγορά, τα ρολόγια θα διατίθενται αρχικά από τα κοσμηματοπωλεία Κassis στην Αθήνα, από το κοσμηματοπωλείο Oro-Vildiridis στη Θεσσαλονίκη και από το κοσμηματοπωλείο Petradi στη Λάρισα.

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/VQR4h6mQyjQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές