MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ronaldo και Castrol μαζί στο Mundial

Ο σταρ των γηπέδων πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της εταιρίας λιπαντικών

Ronaldo και Castrol μαζί στο Mundial - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Castrol στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου FIFA, ο Ronaldo θα αποτελέσει το πρόσωπό της επιδεικνύοντας την ενέργεια, το πάθος και την αποφασιστικότητα που χρειάζονται για αποδόσεις που φέρνουν τη νίκη.

Ο Cristiano θα ηγηθεί της καμπάνιας, προσφέροντας τις δικές του πολύτιμες γνώσεις αναλύοντας με τους ειδικούς της Castrol τα αποκλειστικά στατιστικά του Δείκτη Castrol, διαθέσιμα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους μέσω της ιστοσελίδας www.castrolfootball.com.

Ο Ronaldo δήλωσε σχετικά με αυτή τη συνεργασία: “Θαυμάζω τη Castrol καθώς επιδεικνύει την ίδια αφοσίωση στην επιτυχία και στις αποδόσεις που κερδίζουν όπως και εγώ στο γήπεδο. Είναι τιμή μου να δουλεύω με την ομάδα της Castrol και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ο Δείκτης “Castrol Index” θα αναλύει και τις δικές μου αποδόσεις!”

Ο Mike Johnson, Αντιπρόεδρος της Castrol, δήλωσε: “Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία όπου δύο παγκοσμίου φήμης ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους, η Castrol, ως ο παγκόσμιος ηγέτης λιπαντικών, και ο Cristiano, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Πραγματικά ανυπομονούμε να ενισχύσουμε την πετυχημένη πορεία μας μέσω αυτής της συνεργασίας”.

Το πάθος της Castrol για τη δημιουργία των καλύτερων λιπαντικών στον κόσμο, χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει τα τελευταία 100 χρόνια, ταιριάζει απόλυτα με το πάθος του Ronaldo για τη νίκη και τη διάκριση. Βασικό μέρος της συμφωνίας αποτελεί η αποκλειστική δυνατότητα που θα έχουν οι θαυμαστές του Ronaldo σε όλο τον κόσμο να συναντήσουν το είδωλό τους και να ζήσουν από κοντά το μοναδικό ταλέντο και τις δυνατότητες που οδήγησαν τη FIFA να τον αναδείξει ως τον Καλύτερο Παίκτη στον Κόσμο για το 2008.

Η δυναμική αυτή συνεργασία ανάμεσα στα δύο ηγετικά ονόματα θα διαρκέσει μέχρι το 2011.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b