MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Reckitt Benckiser στηρίζει τo δίκτυο Μεσόγειος SOS

Μέσα από το πρόγραμμα «Our Home Our Planet»

H Reckitt Benckiser στηρίζει τo δίκτυο Μεσόγειος SOS - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Reckitt Benckiser ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, υποστηρίζοντας την εκστρατεία της «Δράση για το Κλίμα».

Ως γνωστόν η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών οικιακού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Calgon, Calgonit, Cillit Bang, Vanish, Vanish Karpex, Harpic, Woolite, Quanto, Airwick, Veet και Dettol.

Ως μέρος της δέσμευσής της για τη μείωση των συνολικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των προϊόντων της κατά 20% ανά προϊόν μέχρι το 2020, η Reckitt Benckiser ξεκίνησε φέτος την παγκόσμια περιβαλλοντική πρωτοβουλία με το όνομα «Our Home Our Planet». H εκστρατεία αυτή έχει ως στόχο να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη σωστή χρήση των προϊόντων της Reckitt Benckiser με τρόπο πιο φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να συμβιβαστούν με την απόδοση τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν δημόσιες εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού σε κεντρικούς χώρους της Αθήνας, αλλά και παρουσιάσεις σε δημοτικά και γυμνάσια σχολεία, για την ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Παράλληλα, εξειδικευμένοι συνεργάτες του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS θα πραγματοποιήσουν ειδικές παρουσιάσεις στο ανθρώπινο δυναμικό της Reckitt Benckiser, με στόχο, όχι μόνο την ενημέρωσή τους, αλλά και την ενεργοποίησή τους, προκειμένου να γίνουν και οι ίδιοι «κοινωνοί» της περιβαλλοντικής δράσης για το κλίμα, εκπαιδεύοντας στη συνέχεια τους καταναλωτές στη σωστή χρήση των προϊόντων, με τρόπο πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b