MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΜΟΤΟ VE66: Design, widgets και… πολυτέλεια!

Το νέο κινητό της Μοtorola σε δύο εκδοχές

ΜΟΤΟ VE66: Design, widgets και… πολυτέλεια! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Motorola παρουσιάζει το ΜΟΤΟ VE66, ένα τηλέφωνο που συνδυάζει εντυπωσιακό design με πολλαπλές εφαρμογές.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει ειδική τεχνολογία βελτίωσης ήχου “Crystal Talk”, που μειώνει αισθητά τους θορύβους του εξωτερικού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη επικοινωνία ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Επιπλέον το ΜΟΤΟ VE66 είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας που περιλαμβάνει widgets, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες άμεση και εύκολη πρόσβαση σε χρηστικές πληροφορίες όπως αποτελέσματα αγώνων, χρηματιστήριο κλπ.

Για όσους ενδιαφέρονται για τις φωτογραφικές του δυνατότητες, το μοντέλο αυτό διαθέτει κάμερα 5 mpx και περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα περιμένατε να βρείτε μόνο σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή όπως auto-focus, LED flash, τη λειτουργία αυτόματης ισορροπίας χρωμάτων, τη λειτουργία red-eye reduction τη δυνατότητα landscape κα.

Επιπλέον η συσκευή αναπαραγωγής MP3 με USB 2.0 επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία του υπολογιστή ενώ παράλληλα η σύνδεση Wi-Fi κάνει την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την αποστολή φωτογραφιών ή αρχείων μουσικής, εύκολη σαν παιχνίδι.

ΜΟΤΟ VE66 Luxury edition!
Για τους λάτρεις της πολυτέλειας, το συλλεκτικό ΜΟΤΟ VE66 luxury είναι ένα απίστευτο δώρο! Ο πολυτελής σχεδιασμός του βασίζεται σε ένα συνδυασμό stylish χαρακτηριστικών με σημείο αναφοράς την πλούσια, luxury εμφάνισή του.

Το μοντέλο διαθέτει όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του ΜΟΤΟ VE66 με τη διαφορά ότι ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει πινελιές χρυσού 18 και 24 καρατίων, και επένδυση από γνήσιο δέρμα!

Αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.motorola.com/motoinfo.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b